Mainos

Salkkarit-kaunotarten tyttörakkaus puree – ehdolla Gay Gaalassa

Salatut elämät -sarjasta tutut Irina Vartia ja Tiia Elg ovat ehdolla vuoden 2016 QX Gay Gaalassa.

Vuoden 2016 QX Gay Gaalaa juhlitaan perjantaina 5. helmikuuta Savoy-teatterissa Helsingissä. Gaalan juontaa komedienne Miitta Sorvali.

Ehdolla palkinnonsaajiksi on jälleen joukko suomalaisia tv-persoonia, näyttelijöitä, muusikoita ja poliitikkoja. Mukana on myös kaksi Salatut elämät -saippuasarjasta tuttua kaunotarta.

Irina Vartia ja Tiia Elg kisaavat yhdessä voitosta Vuoden tv-tähden kategoriassa. Kilpakumppaneinaan kaksikolla on Antti Holma, Pirjo Heikkilä ja Roope Salminen.

Vartia ja Elg näyttelevät Salatuissa elämissä Monicaa ja Evaa, joiden välillä kipinöi syksyllä. Ystävyys syveni lopulta makuuhuoneen puolelle.

– Kaikki intiimit kohtaukset on etukäteen tarkasti mietitty ja koreografisoitu. Olen itse tanssija, joten vertaisin tällaisen kohtauksen tekemistä tanssimiseen naisen kanssa. Siinä ei siis ole oikeastaan mitään intiimiä, Elg on kuvaillut intiimien kohtausten kuvaamista. 

Vartia on samoilla linjoilla.

– Meillä on Tiian kanssa aina tosi hauskaa. Suutelu hänen kanssaan ei oikeastaan tuntunut yhtään erilaiselta, kuin jos vastanäyttelijä olisi ollut mies, nainen on sanonut.

Vuonna 2014 Larina ja Eliaksena tunnetut näyttelijät Ronny Roslöf ja Petteri Paavola palkittiin samaisessa gaalassa samalla Vuoden tv-tähti palkinnolla, jota Elg ja Vartiakin nyt tavoittelevat.


Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin kello 19.30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.