Salkkarit jättänyt Mikko Parikka julkaisi kuvan sarjan alkutaipaleilta – Shirly Karvinen riensi heti kommentoimaan

Mikko Parikka jättää jäähyväiset Jirille 5:15
Mikko Parikka jätti jäähyväiset Salkkareille 11 vuoden jälkeen – miltä nyt tuntuu?

Salkkarit jättänyt näyttelijä Mikko Parikka julkaisi Instagram-tilillään kuvan varhaisilta Salkkarit-vuosiltaan.

Näyttelijä Mikko Parikkajättää Salatut elämät 11 vuoden jälkeen. Hänen hahmonsa Jiri Viitamäki nähdään ruudussa viimeisen kerran ensi viikolla, mutta jaksot ilmestyivät tänään perjantaina katsottaviksi C Moreen.

Parikka julkaisi perjantaiaamuna Instagram-tilillään kuvan vuosien takaa, joka vaikuttaisi olevan aivan miehen Salkkarit-uran alkutaipaleelta.

Kuva keräsi nopeasti kommentteja sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Salkkareiden spin-offissa Pihlajasadussa kesällä nähty radiojuontaja Shirly Karvinen riensi äkkiä kommentoimaan Parikalle.

– Ai että, no nyt! Karvinen kirjoitti.

– Lähditkö oikeasti pysyvästi Salkkareista? eräs fani tiedusteli.

– Onneksi et mennyt vihille eilen! toinen viittasi Jirin viimeisimpiin juonenkäänteisiin.

Parikka hauskutti seuraajiaan jo alkukesästä julkaisemalla Instagramissa kuvan ensimmäisestä kuvauspäivästään Salkkareissa.

Jirin tarina sarjassa alkoi Liettuan pääkaupungista Vilnasta, kun Paula Sievinen törmäsi siellä tähän sattumalta. Myöhemmin Jiri saapui Helsinkiin ja muutti Sievisille asumaan.

Salkkareiden kuvaukset loppuivat Parikan osalta jo kesäkuussa. Hän kertoi juuri viimeiset kohtaukset kuvattuaan MTV Uutisille, ettei ole vielä ehtinyt sisäistää sitä, että 11 vuoden työrupeama on ohi.

– Tunteiden kirjo on ilosta haikeuteen ja suruun. Pahinta tässä on jättää kaikki ihmiset taakse. Ja Jiri tietysti, Parikka sanoi silmin nähden liikuttuneena.

– Olen tosi onnellinen kaikesta, mitä olen saanut tämän sarjan myötä.

Parikka löysi Salkkareiden kuvauksista rinnalleen myös vaimonsa Sara Parikan, joka nähtiin vuosien ajan Peppi Puolakan roolissa. Myös Sara jätti Salkkarit jo aiemmin ja on keskittynyt luomaan uraa etenkin sosiaalisessa mediassa. Pariskunnalla on kolme pientä tytärtä, joista nuorin syntyi kevättalvella.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat