Salkkareiden Tommi Taurula Pihlajasatu-uutuussarjasta: "Ihan samanlaista kuin lähes 20 vuotta sitten"

0:08

Salatut elämät -näyttelijä Tommi Taurula kertoo MTV.fin haastattelussa, että uuden Pihlajasatu-sarjan myötä hän koki palaavansa juurilleen.

Katso videolta artikkelin yltä Tommi Taurulan kesäterkut Salkkarit-faneille!

Torstaista 14.6. alkaen Salkkarit-faneja hemmotellaan, kun sarjan alkuperäiset tähdet tähdittävät uutta Pihlajasatu-sarjaa. Pihlajasatu nähdään arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla. Sarjan idea on tutkailla sitä, kuinka sarjan hahmojen elämä olisi voinut edetä aivan eri tavalla kuin runkosarjassa. Kari Taalasmaan roolista tunnettu näyttelijä Tommi Taurula on ollut mielissään siitä, että hän pääsi näyttelemään Pihlajasatuun.

– Ihanaa nähdä pitkästä aikaa esimerkiksi Anu Palevaaraa ja muita vanhoja tuttuja. Työskentelytapa ei ole mihinkään muuttunut heidän kanssa. Se on edelleen ihan samanlaista kuin lähes 20 vuotta sitten, Tommi kertoo.

Kari Taalasmaa on Pihlajasatu-sarjassa olemukseltaan samanlainen kuin runkosarjassa, vaikka hän saavuttaa sarjassa erilaisia asioita kuin mihin on totuttu.

– Kari ei eroa kauhean paljoa runkosarjan Karista. Ei se ollut onnellinen menestyneenä liikemiehenä. Kari taitaa olla onnellisimmillaan autokorjaamolla ja siihen, kun menee äidin kanssa hyvin. Karilla on kuitenkin hyvä sydän pohjimmiltaan, niin ei hän kauheasti viihdy tolallisissa rahamaailmoissa, Tommi kertoo.

Näyttelijä on mielissään siitä, että hän on saanut näytellä vuosikaudet Karin roolissa Maija-Liisa Peuhun roolihahmon, Ulla Taalasmaan poikaa.

– Maijan kanssa ollaan tehty iät ja ajat. Taalasmaan perhe on pysynyt hyvin läjässä. Maija on hahmoista kivoin. Kiva, että äidillä on uusi miesystävä Gunnar ja Benjamin on kiva myös, näyttelijä hymyilee.

Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30. Löydät sarjan myös Katsomosta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja