Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden suosikkihahmo Sebastian nähdään jälleen Pihlajakadulla! Uusi työ pitää näyttelijä Jarkko Nymanin kiireisenä: "Aika täysi paletti on tällä hetkellä"

0:30
Pihlajasadun kolmas tuotantokausi on täynnä jännittäviä käänteitä!

Pihlajasadun uudella tuotantokaudella nähdään fanien iloksi myös muutaman vuoden Salkkareista poissa ollut Sebastian Vuorela, jota näyttelee Jarkko Nyman.

Salkkareiden spin-off -sarja Pihlajasatu toi myös tänä kesänä Pihlajakadun maisemiin vanhoja tuttuja vuosien takaa.

Tällä viikolla MTV3-kanavalla nähdään, mitä tapahtuu, kun Helena Kuula (Anneli Ranta) kurkistaa Ulla Taalasmaan (Maija-Liisa Peuhu) kristallipalloon. Helenan vanavedessä Pihlajasadussa nähdäänkin myös hänen molemmat poikansa: Sergei (Tero Tiittanen) ja Sebastian (Jarkko Nyman).

Nymanin hahmo Sebastian Vuorela poistui fanien suureksi harmiksi Salkkareista vuonna 2017 yhdeksän vuoden jälkeen. 

– Se oli hyvinkin tuttua, hahmoa ei tarvinnut hirveästi kaivella, pohti Nyman, mutta sanoi kuitenkin ottaneensa pieniä vapauksia hahmonsa kanssa spin-offin hengessä.

Nymanin mukaan yhteistyö tuttujen vastanäyttelijöiden Rannan ja Tiittasen kanssa sujui kuin ennen vanhaan.

– Meidän huumori on ollut sellaista, ettei se ole kovin monille korville sopivaa ja välittömästi samalle polulle palattiin uudestaan, hän nauraa.

Sebastianin hahmo oli suosittu ja Nyman vahvistaa, että monet kyselevät somessa edelleen, milloin hän palaa takaisin ruutuun. Näyttelijä iloitsi Pihlajasadun kuvauksissa vanhojen työkavereiden kohtaamisesta, mutta ei tunnusta ehtineensä ikävöidä Salkkareihin.

– Jossain määrin loppuelämänhän tässä on leima otsassa, hän veistelee.

– Se oli pitkän aikaa iso osa elämääni ja hyviä muistoja on paljon. Toisaalta hommaa on niin paljon, ettei sitä tekemistä varsinaisesti ole ehtinyt ikävöidä.

Keväällä 2019 Nyman yllätti ilmoittamalla Instagramissa kertomalla, että on laittanut pystyyn oman remonttifirman. Uuden yrityksen tiimoilta hän on sittemmin päätynyt pitämään myös remonttiaiheista Remppapodi-podcastia. Näyttelijäntöitäkään hän ei ole täysin hylännyt.

– Kun on freelancerina Helsingissä, töitä on näyttelijälle aika rajallisesti tarjolla. Mietin pari vuotta sitten, mikä olisi sellainen hyvä kombinaatio tähän vierelle, joka antaisi mahdollisuuden tehdä näyttelijäntöitä silloin kun niitä on, hän pohjustaa.

Ratkaisu löytyi lopulta varsin luontevasti.

– Ajattelin sitten, että teen pienimuotoisen paluun juurille, kun olen rakentajasuvusta lähtöisin, Nyman paljastaa ja sanoo tehneensä yhä remonttitöiden lisäksi myös teatteria, televisiota ja äänitöitä.

– Aika täysi paletti on tällä hetkellä, sanotaanko näin.

Poikkeuksellinen koronakevät ei ole Nymanin mukaan vähentänyt remonttien kysyntää.

– Osa sovituista hommista peruuntui koronan takia, mutta tilalle on tullut uusia hommia. Kun on hyvä tekijä, hommia piisaa ja pitää muistaa jättää välillä aikaa muillekin töille.

Pihlajasatu MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja