Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Antti Sepän näyttelemä Gunnar vei Ulla Taalasmaalta jalat alta – tuttu charmantti herra tekee paluun Pihlajakadulle!

0:30
Pihlajasadun kolmas tuotantokausi on täynnä jännittäviä käänteitä!

Aiemmin Gunnarin roolissa Salkkareissa nähty Antti Seppä hyppää spin off -sarja Pihlajasadussa aivan uuteen rooliin.

Salatut elämät -sarjan spin-off Pihlajasatu kokoaa myös tänä kesänä Pihlajakadulle vanhoja tuttuja vuosien takaa.

Ehkä yllättävin palaaja on näyttelijä Antti Seppä, joka näytteli Gunnar Mustavaaraa Salkkareissa vuodet 2016–2017. Gunnarina on sittemmin nähty Raimo Grönberg – mistä ihmeestä on siis kyse?

– En ole Gunnarin roolissa, vaan ihan toisessa roolissa. Tuli vaihdos, ja hyvin mielenkiintoinen vaihdos se olikin, Seppä kertoi MTV UUutisille puhelimitse Pihlajasadun mediapäivänä.

Katsojat ovatkin saattaneet jo huomata, että Pihlajasadussa Gunnar nähdään Dahlian rinnalla, kun taas Ullan rinnalla nähdään mies, joka muistuttaa erehdyttävästi "vanhaa Gunnaria".

– Sen voin sanoa, että äveriäs hän on, mutta en tahdo paljastaa liikaa, Seppä kertoi.

Vaikka hän vetäytyi alun perin Gunnarin roolista eläkepäiville, ei hän ole levännyt täysin laakereillaan. Myös paluu Pihlajakadulle oli mieluisa yllätys.

– Sehän oli todella mieluisa soitto, kun minua kysyttiin mukaan! Muistelen oikein lämmöllä aikoja, jolloin olin mukana Salkkareissa. Se lämmitti todella, että sieltä otettiin yhteyttä.

Seppä kertoo jääneensä eläkkeelle mittavan teatteriuran jälkeen oikeastaan jo vuosia ennen kuin aloitti Salatuissa elämissäkään.

– Tein yli 40 vuotta teatteriuraa. Pidin työstäni hirveästi. Yksi negatiivinen juttu kuitenkin oli, joka rassasi minua: se sitoutuminen. Sitä oli aina illat kiinni! En kieltäydy lyhyemmistä rykäisyistä. Pihlajasatu ja Salkkarit olivat sopivan mittaisia rupeamia, hän pohti.

Seppä sanoo, että koronaviruksen värittämä kevät on sujunut hyvin. Hän on pysynyt terveenä ja sanoo, etteivät poikkeusolot liiemmin vaikuttaneet hänen arkeensa. 

– Olen saanut ajan kulumaan loistavasti. Kun jäin eläkkeelle, kehittelin itselleni sellaisen poikkeuksellisen harrastuksen, joka tämän päivän ihmisille on vieras: mä oon vaan, Seppä naurahtaa. 

– Saatan istuskella penkillä ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Olen hypännyt oravanpyörästä pihalle ja nautin suunnattomasti siitä, kun ei ole kiire mihinkään.

Kesää Seppä aikoo viettää siirtolapuutarhamökillään Tampereella Näsijärven rannassa vain kivenheiton päässä kotoaan.

Pihlajasatu arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja