Salkkareiden Markus ja Salla palaavat kesällä televisioon! Uudessa sarjassa seurataan Pihlajakadulta poistuneita hahmoja

Salkkarit tuo MTV3-kanavalle uuden oheissarjan kesällä 2018. Pihlajasatu-sarjassa on mukana joukko sarjasta poistuneita hahmoja. 

Salatut elämät jää kesätauolle 13.6. alkaen. Tauon aikana faneja hemmotellaan historiallisella tavalla, kun ohjelman ensimmäinen uusi tv-sarja Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30.

Pihlajasatu on kymmenosainen tarina siitä, jos asiat olisivat menneet toisin kuin runkosarjassa. Olisiko elämässä kaikki paremmin, jos olisi joskus valinnut toisin kuin miten tuli valinneeksi? Tätä pohtivat vuorollaan Aki, Ismo ja Kari, joista kukin on tavalla tai toisella tyytymätön elämäänsä.

Ullan kristallipallon kautta hypätään sarjassa toiseen todellisuuteen. Millaista elämä olisi, jos Miia ja Markus olisivat elossa, Ismo ja Ossi olisivat kavereita, Aki olisi naimisissa Jennin kanssa ja Ismon elämän nainen olisikin Salla.

Pihlajasadun päärooleissa nähdään nykyisistä Pihlajakadun näyttelijöistä muun muassa Esko Kovero, Sami Uotila, Tommi Taurula, Maija-Liisa Peuhu ja Pete Lattu. Heidän lisäksi paluun tekevät pääsarjasta jo poistuneiden suosikkihahmojen näyttelijät Anu Palevaara, Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Hanna Kinnunen ja Sami Sarjula.  

Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja