Anneli Ranta nähdään taas rakastetun Salkkarit-hahmon roolissa – yksi asia sai näyttelijän erityisesti innostumaan Pihlajasadusta: "Se tuntui tosi kivalta"

8:18
Videolla Ranta kertoo, että erityisesti yksi seikka sai hänet innostumaan paluusta Pihlajakadulle.

Helena Kuula palaa Pihlajakadulle, kun Salkkareiden spin-off-sarja Pihlajasatu alkaa. Näyttelijä Anneli Ranta paljastaa, että erityisesti yksi asia sai hänet innostumaan projektista.

Anneli Rannan näyttelemä Helena Kuula nähdään jälleen Pihlajakadulla, kun Salatut elämät -sarjan spin-offin Pihlajasadun kolmas tuotantokausi pyörähtää käyntiin kesäkuun lopulla.

Rannan hahmo on toinen alkavan kauden päähenkilöistä. Sarjassa nähdään Ullan kristallipallon kautta, miten Kuulan perheen elämä olisi voinut mennä toisin.

– Viisi vuotta oli kulunut ja oli mukavaa, että lähtökohta oli vähän erilainen. Ei tarvinnut ajatella, että palaan siihen, mihin jäin, Ranta pohti MTV Uutisten haastattelussa.

Helena Kuulan hahmo oli mukana Salkkareissa vuosina 2008–2015. Ranta ja hänen tyttärensä Rosa Meriläinen nähtiin aikoinaan myös 1990-luvun suosikkisarjassa Metsolat, joka ilmestyi Yle Areenaan suomalaisten koronakaranteenin viihdykkeeksi.

Näyttelijä vahvistaa, että roolit suomalaisten suosikkisarjoissa ovat iskostuneet vahvasti katsojien mieliin. Etenkin Helena Kuulan kuulumiset kiinnostavat yhä kovasti kaduilla.

– Se on jännä, vaikka on viisi vuotta ollut poissa! Ilmeisesti monet seuraavat kesäuusintoja, hän arvelee.

– Tapaamisia tulee aika paljon, ja mikäs siinä, koska se on mukavaa!

Metsoloita Ranta ei ole katsellut, sillä hän lähti miehensä kanssa Lapissa sijaitsevalle mökilleen. Pari jäi mökille kahdeksi kuukaudeksi, kun Uudenmaan rajat menivät kiinni.

– Meidän mökillä ei ole sähköjä, niin telkkaria ei tullut katsottua.

Haastattelussa Ranta kertoo, että erityisesti yksi seikka sai hänet innostumaan paluusta Pihlajakadulle. Mitä muuta hänen elämässään on tapahtunut Salkkareiden jälkeen ja kuinka kaksi kuukautta sujui Lapin-mökissä? Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Pihlajasatu MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30 29. kesäkuuta alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja