Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Koomasta herännyt Aki Nikkinen suunnittelee jo seuraavaa siirtoaan

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Miki ja Susu jäävät noloina kahvilaan heidän lastensa pyydettyä heitä eroamaan. Susu odottaa jo eroilmoitusta, kun Miki ehdottaakin jotain yllättävää.

Elina vakuuttaa Samulille, että suhteensa Noeliin on puhtaasti ammatillinen. Elina ja Noel hoitavat majatalon lainopillisia asioita. Elinan tunne Noelia kohtaan nousee ja hän joutuu pakenemaan, minkä Noel huomaa.

Kalle haluaa palata töihin, mutta Ismon mielestä Kalle ei ole vielä parantunut alkoholismista. Kalle uskoo olevansa jo kunnossa ja haluaa palata normaaliin elämään.

Samaan aikaan Monica houkuttelee Lindan terassille parantamaan sydänsuruja. Kalle kulkee työnhakumatkallaan terassin ohi, eikä pysty vastustamaan Monican ja Lindan drinkkikutsua. Monican ja Lindan kannustaessa Kallea juomaan, Kallen on tunnustettava kaksikolle, että hän on alkoholisti.

Samuli ehdottaa Elinalle matkaa, mikä saa Elinan muistelemaan hänen ja Noelin yhteisiä Lontoon aikoja. Elina ei kestä Samulin rakkaudentunnustuksia ja tekee kipeän päätöksen.

Nella antaa viimein Ressulle vastauksen tämän kosintaan.

Tilanteestaan katkera, koomasta herännyt, Aki äksyilee Susulle. Aki valittelee Camillalle, että hänellä ei ole mitään syytä elää, ja piiloutuu, kun Sabrina ja Gunnar tulevat vierailemaan Camillan luona. Aki hiippailee Mustavaara-yhtiöiden tiloihin ja löytää lopulta etsimänsä dokumentin.

Elinan torjuma Samuli tulee tapaamaan Ainoa ja saa kuulla tämän menneen saunaan. Samuli päättää liittyä Ainon seuraan, mutta järkyttyy löytäessään Ainon suihkusta erään toisen miehen kanssa.

Ismo pohtii Karille, että mihin töitä aiemmin hakemaan lähtenyt Kalle on kadonnut. Samaan aikaan Monica herättelee krapulaista Kallea tämän kotona.

3841: Yrityksen ja erotuksen kautta
3842: Nella, saanko sua ajatella?
3843: Aino tykkää seksistä
3844: Akin sydäntä hiipii
3845: Mää, sää ja hää

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja