Salailua ja rakkauden hehkutusta – näin Roope Salmisen ja Sara Siepin parisuhde eteni

Sara Sieppi ja Roope Salminen seurustelivat lähes kolme vuotta.

VIDEO: Sara Sieppi vieraili Enbuske, Veitola & Salminen ohjelmassa elokuussa.

Vuoden 2011 Miss Suomi ja mediapersoona Sara Sieppi kertoi tänään blogikirjoituksessaan, että hänen ja Roope Salmisen parisuhde on päättynyt.

Roope Salminen ja Sara Sieppi alkoivat seurustella loppuvuonna 2015. Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten Roope Salminen ja koirat -yhtyeen musiikkivideolla, jossa Sieppi esiintyi. Rakkaus leimahti kuitenkin vasta myöhemmin.

He myönsivät suhteensa pitkän vihjailun ja spekulaatioiden jälkeen huhtikuussa 2016.

– Alkaa ihan tosissaan vituttamaan tämä mussutus. Ketään ei varmaan tässä vaiheessa enää kiinnosta, eikä pitäisikään kiinnostaa, mutta ihan vaan, ettei tästä tarvitse enää kysyä mitään, niin kyllä, Sara Sieppi on minun avovaimoni ja kyllä, rakastan häntä tosi paljon, Salminen kirjoitti Facebook-päivityksessä.

Suhteensa myönnettyään pari on jakanut säännöllisesti romanttisia yhteiskuvia ja hehkuttanut rakkauttaan Instagramissa. Loppuvuonna 2016 pari lomaili Indonesiassa ja julkaisi useita kuvia paratiisisaarelta. 

– Luulin, että vuosi 2015 on mun paras vuosi ikinä. No, erehdyin taas. 2016 – olit huikee. Suurimman vaikutuksen tähän vuoteen tekee toi tyyppi mun vieressä, joka saa mut joka päivä nauramaan ja uskomaan asioihin, mihin mä en itse edes uskalla uskoa. Kiitos tämä vuosi ja kiitos Ropender, Sieppi kirjoittaa tunteikkaasti yhteiskuvan yhteydessä.

Maaliskuussa 2017 pariskunta lomaili Pariisissa

Kuvan yhteydessä Sieppi hehkutti poikaystäväänsä sekä pariskunnan valitsemaa matkakohdetta.

– Mul on hauska mies ja tää kaupunki on kaunis, Sieppi kirjoittaa.

Vuotta myöhemmin Sieppi ja Salminen palasivat Pariisiin ja kävivät muun muassa Disneylandissa.

Vielä kesällä 2018 pariskunnan välit vaikuttivat olevan kunnossa. Sara Sieppi julkaisi kesäkuussa Instagramissa kehopositiivisuuteen kannustavan kuvan, jota Salminen ylisti kommenttikentässä "maailman kuumimmaksi".

– Oot maailman kuumin no worries, Salminen kirjoitti. 

Sieppi kertoi tänään blogissaan, että pariskunnan tarina on tullut päätökseen. 

– Tällaisen elämänmuutoksen myötä olo on tietysti haikea ja surullinen, mutta muuta mahdollisuutta ei enää ollut. Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää, Sieppi kirjoittaa.

– Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat