Mainos

Ihanat matkailijat! Sara Sieppi ja Roope Salminen lomailevat yhdessä Pariisissa

4:59

Sara Sieppi ja Roope Salminen lomailevat yhdesssä Pariisissa. 

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi ja hänen puolisonsa juontaja-muusikko Roope Salminen lomailevat paraikaa Pariisissa. 26-vuotias Sieppi julkaisi Instagram-tilillään hauskan kuvan, jossa hyväntuulinen pariskunta poseeraa mitä ilmeisimmin Pariisin Disneylandissa. 

– Enpä kerro, missä tänään oltiin, Sieppi kirjoittaa kuvatekstissään. 

Kuvassa Sieppi poseeraa Minni Hiiren korvien kanssa ja pariskunnan taustalla näkyy prinsessa Ruususen linna.

Myös Roope Salminen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan pariskunnan lomasta. Kuvassa Salminen rentoutuu herkulliselta näyttävän aamiaispöydän ääressä. 

Mystinen pääkipu huolestutti

Sieppi avautui hiljattain Me Naiset -lehdessä vuosia jatkuneesta pääkivusta ja siitä, että hän oli uskaltautunut menemään lääkäriin puolisonsa Salmisen kannustamana. 

Sieppi kertoo haastattelussa kivun äityneen todella kovaksi ja silmissä sumentuneen kesken erään teatteri-illan. Sen jälkeen hän varasi ajan lääkärille. Vuosia jatkunut pääkipu oli ollut Siepin mukaan välillä niin pahaa, että hän on joutunut lähtemään iltamenoista kotiin ja jopa perumaan keikkatöitään.

– Olin pitkittänyt lääkäriin menoa. Pelkäsin, että minulla on aivokasvain tai jotain muuta vakavaa. Se muutaman sekunnin kohtaus oli kuitenkin viimeinen niitti, ja Roope patisti, että nyt menet lääkäriin, Sieppi kertoo artikkelissa.

Helmikuussa Sieppi iloitsi Instagramissa lääkärin vastaanotolla kuulemistaan hyvistä uutisista. Hän ei kertonut tarkemmin huolensa aiheesta.

– Mitään ei löytynyt ja kaikki on hyvin. Sellainen kivi tipahti harteilta, ettei mitään järkeä. Oon ollut tyhmä, kun oon vaan pitkittänyt ja pitkittänyt, Sieppi kirjoitti päivityksessään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.