Muistatko tämän? Sara Sieppi esitti Roope Salmisen tyttöystävää jo vuosia sitten

Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat seurustelleet vuoden verran. Sieppi muistelee Instagramissa hupaisee seikkaa heidän ensimmäisistä tapaamisistaan vuosia sitten. 

Lauantaina Sara Sieppi julkaisi Instagramissa kuvan kolmen vuoden takaa, jossa hän poseeraa yhdessä nykyisen poikaystävänsä Roope Salmisen kanssa.

Sara Sieppi muistelee kuvan yhteydessä, kuinka hän esitti Roope Salminen & Koirat -yhtyeen jouluvideolla Roopen tyttöystävää vuonna 2013. 

– Tässä esitin Roopen tyttöystävää niiden bändin jouluvideolla vuonna 2013. Ei edes tunnettu silloin. Siitä pari vuotta eteenpäin löysinkin itseni sen kainalosta oikeen tyttöystävän roolissa. Tästä roolista en sit kelannukaan lähtee ikinä, Sara kirjoittaa kuvan yhteydessä suloisesti.

Sara on lisännyt kuvan tunnisteisiin myös #1stanniversary, merkitäkseen sitä, että pari juhlii vuosipäiväänsä ja on ollut nyt yhdessä vuoden verran. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kyseinen musiikkivideo tehtiin mainostaakseen Roope Salminen & Koirat -yhtyeen uudenvuoden keikkaa. Hupaisa seikka on myös se, että Roope ja Sara istuvat videolla sohvalla juoden olutta ja kertojan ääni sanoo: "Hurjimmatkin toiveet". Ilmeisesti tämä hurja toive on parin kohdalla toteutunut. 

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Me Naiset. 

Lue myös:

    Uusimmat