Sabina Särkkä treenaa erityisesti selkäänsä – taustalla merkityksellinen syy: "Vaivannut mua nuoresta tytöstä asti"

Sabina Särkkä laittaa kaiken peliin Fort Boyardissa 2:02
Sabina Särkkä laittoi kaiken peliin Fort Boyardissa.

Myös prinsessa Eugenie on kertonut kärsivänsä samasta vaivasta. 

Miss Suomi -kisoista julkisuuteen noussut Sabina Särkkä kertoo Instagramissa kärsivänsä ikävästä selkävaivasta, skolioosista. Se tarkoittaa selän vinoutumaa.

– Mun pitää pitää hyvää huolta mun selästä ja sen lihaksista, koska mulla on skolioosi, joka on vaivannut mua nuoresta tytöstä asti... ja aina välillä kärsin tosi kovista kivuista.

Särkkä julkaisi mykistävän kuvan, jossa esittelee treenattua selkäänsä. 

Mediapersoona ja kirjailija Cristal Snow kertoi vuonna 2014 kärsivänsä samasta vaivasta. Kivut vaivasivat erityisesti, kun hän oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa kyseisenä vuonna. 

– Alaselkä on vaivannut nyt niin paljon! Skolioosin takia lonkka ei ole ihan paikallansa, niin se särkee koko ajan. Tanssiessa ei satu, mutta istuminen ja makaaminen sattuvat ihan törkeästi, Cristal tuskaili

Samana vuonna TTK:ssa mukana ollut laulaja Janna Hurmerinta kertoi tuolloin kärsivänsä myös samasta vaivasta. 

– Selkä on välillä hyvä, välillä huono. Kivaa on ollut ja ainakaan toistaiseksi ei ole ollut emotionaalista romahtamista, nainen kuvaili.

Myös prinsessa Eugenie on  kertonut kärsineensä skolioosista. Hänen  selkäänsä on tehty skolioosin hoitamiseksi iso operaatio pari vuotta sitten.

Lue myös:

    Uusimmat