Cristal Snow kärsii kovista kivuista: Koko ajan särkee

Tanssitähti Cristal Snow on kyllästynyt kipuihin, jotka piinaavat häntä päivästä toiseen.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailija Cristal Snow ei pienestä valita. Skolioosista kärsivä tanssitähti on tottunut reilun kahden kuukauden harjoittelun aikana kipuihin, jotka eivät ota hellittääkseen.

Tanssitreenien alussa Cristalia vaivasi akillesjänne, mutta nyt kivut ovat siirtyneet lantion seudulle.

– Alaselkä on vaivannut nyt niin paljon! Skolioosin takia lonkka ei ole ihan paikallansa, niin se särkee koko ajan. Tanssiessa ei satu, mutta istuminen ja makaaminen sattuvat ihan törkeästi, Cristal tuskailee.

Tähtitanssija onkin joutunut kehittelemään säryn takia uusia tapoja työskennellä.

– Teen työni, kuten käsikirjoittamisen ja editoinnit seisten. Se on ainut asento, jossa minulla on hyvä olla. Maatessakin pitää laittaa tyyny jalkojen väliin, ettei särje.

– Olen tosi kyllästynyt särkyyn. Joka paikkaan särkee! En ole päässyt ollenkaan lepäämään, sattuu vaan koko ajan, tanssitähti tilittää.

Lihaskivut eivät ole uusi juttu tähtitanssijoille, joten tukea on tarjolla treenien lomassa muilta tanssikilpailuun osallistuvilta.

– Tervetuloa huippu-urheilijoiden maailmaan, tähtiopettaja Susa Matson toivottaa.

– Hirveää! En halua olla huippu-urheilija enää, Cristal parkaisee.

– Saanko sanoa yhden asian? Sinulla ja minulla ei ole mitään hätää niin kauan, kuin suu pelaa. Sitten, kun suu täytyy avata väkisin, ollaan pulassa, Kaj Kunnas lohduttaa.

– Se on kyllä totta, Cristal naurahtaa.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat