Janna Hurmerinta: Alitajunta työstää tansseja jatkuvasti

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa tanssitaitojaan testaava Janna Hurmerinta kertoo treenien sujuneen hyvin selkävaivoista huolimatta. 

Syksyllä televisiossa nähtävässä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssitaituruuttaan esittelevä laulaja Janna Hurmerinta ei kisan suhteen turhia stressaa. Skolioosista kärsivä nuori nainen kertoo selkänsä kunnon vaihtelevan eri päivinä. 

– Selkä on välillä hyvä, välillä huono. Kivaa on ollut ja ainakaan toistaiseksi ei ole ollut emotionaalista romahtamista, nainen kuvailee. 

Muusikko sanoo pystyvänsä vapaa-ajalla irtautumaan tanssiin liittyvistä ajatuksista. Alitajunnassa tanssit kuitenkin vaikuttavat.

– Uskon, että tanssien treenaamisessa on sama kuin biisien kirjoittamisessa. Vaikka et koko ajan treenaa tanssia, niin alitajunta jollain tapaa työstää sitä, nainen sanoo.

Muusikon ammatin tuomasta esiintymiskokemuksesta huolimatta Hurmerinta uskoo tulevansa jännittämään ensimmäistä esiintymistäään suorassa lähetyksessä. Naisen yöunia kisajännitys ei ole kuitenkaan vienyt. 

– Olen ollut niin väsynyt, että olen nukkunut hyvin. Vielä ei jännitä, mutta luulen että tulee jännittämään. Jännitän aina omilla keikoillanikin. Uskon, että jos ei jännitä, niin silloin jotain on pielessä, Hurmerinta pohtii.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla.


Lue myös:

    Uusimmat