Prinsessa Eugenie julkaisi harvinaisen kuvan leikkausarvestaan – sai kiitosta rohkeudestaan: "Olet upein prinsessa"

Britannian prinsessa Eugenie meni naimisiin 1:49
Prinsessa Eugenie ei peitellyt leikkausarpeaan hääpäivänäänkään

Britannian prinsessa Eugenie julkaisi Instagram-tilillään henkilökohtaisen päivityksen skolioosista.

Britannian prinsessa Eugenie, 30, sai sunnuntaina seuraajiltaan kiitosta, kun hän julkaisi Instagramissa rehellisen kuvan, jossa näkyy hänen selässään oleva suuri leikkausarpi.

Prinsessa on aiemminkin kertonut kärsineensä skolioosista ja nosti jälleen aiheen esille puhuttelevan kuvan avulla, koska maanantaina vietettiin kansainvälistä skolioosipäivää. Skolioosi tarkoittaa selän vinoutumista.

– Halusin jakaa kuvan arvestani ja rohkaista muitakin samanlaisia asioita läpi käyneitä tekemään myös niin. Ollaan ylpeitä arvistamme! prinsessan kannustava viesti kuului.

Eugenie julkaisi skolioosipäivänä kuvan myös kaksi vuotta sitten.  Tuolloin prinsessa julkaisi selästään otettuja röntgenkuvia, jotka paljastavat, että hänen selkäänsä on tehty skolioosin hoitamiseksi iso operaatio. Kuvien perusteella prinsessan selän asentoa on korjattu asentamalla selkään titaania.

Kaunistelematon kuva leikkausarvesta keräsi myös tällä kertaa Instagramissa kiitosta.

– Olet todellakin upein prinsessa, eräs kommentoija hehkutti.

– Minulle tehtiin samanlainen leikkaus lokakuussa 2019 ja olet todellakin auttanut minua olemaan häpeämättä arpeani. Se on osa minua nyt, toinen kertoi puolestaan oman tarinansa.

Jotkut muistivat, ettei prinsessa peitellyt arpeaan myöskään hääpäivänään lokakuussa 2018.

Eugenie kertoi People-lehdelle vuonna 2019, että hänellä oli ollut pitkään selkeä visio siitä, millaisen hääpuvun hän tahtoo, eikä antanut arven olla esteenä.

– Olin aina tahtonut selästä avoimen hääpuvun. Osittain siksi, että arpeni näkyy, koska uskon, että arvet kertovat oman tarinansa menneisyydestäsi ja tulevaisuudestasi ja ne paljastamalla voi rikkoa tabuja.

Hän korosti myös tuolloin vertaistuen merkitystä.

– Minulle kyse on myös ihmisten kanssa kommunikoimisesta, jotka ovat käyneet läpi samanlaisia tilanteita skolioosin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat