Saara Aallolta yllättävä avautuminen – tilittää avoimesti pettymystään: "Olen ihan sekaisin juuri nyt"

Saara Aalto vuodattaa pahaa oloaan sosiaalisessa mediassa.

Britanniassa uraa luova Saara Aalto julkaisi Instagram-tilillään pitkän tekstin, jossa hän vuodattaa pettymystään. Aalto kertoo kohdanneensa monia pettymyksä ja elävänsä yhtä tunteiden vuoristorataa.

– Viime viikko on ollut yhtä vuoristorataa ja sekavia tunteita. Olen kohdannut niin monta pettymystä ja saanut kuulla niin monta kertaa ei-sanoja joka päivä. Ei-sanojen kuuleminen ja silti itseensä uskominen on aika vaikeaa. Toisaalta on olemassa niin paljon uskomattomia mahdollisuuksia, joita minulle on tarjottu ja olen ihan sekaisin juuri nyt, kun mietin, että mitä teen elämälläni.

Aalto myöntää, että kritiikki ja ihmisten mielipiteet ovat saaneet hänet epäilemään itseään.

– Ympärilläni on niin paljon ihmisiä mielipiteineen, että sitä alkaa epäilemään itseään. Olen tehnyt valtavasti töitä ollakseni oma itseni. Olen kulkenut tämän matkan ja vain minä tiedän, mistä tulen. Kukaan muu kuin minä itse ei voi tietää, mikä on minulle parasta, hän toteaa.

– Lähettäkää minulle voimia pysyä uskollisena itselleni päivästä päivään, aalto pyytää.

Aalto tuli tunnetuksi brittiyleisölle X Factor laulukilpailun myötä. Hän myös esiintyi viime talvena suositussa Dancing on Ice -ohjelmassa.

Aalto nähdään Suomessa ensi vuonna We Will Rock You -musikaalin päätähtenä.

Lue myös:

    Uusimmat