Ruotsissa hehkutettiin Huuhkajien ja kannattajien ikimuistoista yhteishetkeä

3:35
Huuhkajat kärsi alkulohkon päätöspelissä tappion Belgialle. Videolla Tulosruudun raportti ottelusta.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen alkulohkon taival päättyi 0-2-tappioon Belgialle. Ruotsalaislehti Sportbladet ylisti Huuhkajien ja Suomen kannattajien yhteistä hetkeä ottelun jälkeen.

Belgia voitti ottelun Lukas Hradeckyn omalla maalilla sekä Romelu Lukakun osumalla. Huuhkajilla on vielä saumat edetä jatkoon lohkokolmosten vertailussa. Ottelun jälkeen tapahtunut hetki joukkueen ja fanien välillä jätti vaikutuksen ruotsalaisten mieliin.

– Sinivalkoiset seisovat paikoillaan ja kannattavat omiaan puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen huolimatta siitä, että kello on jo yli keskiyön, kirjoitti Sportbladet päivityksessään.

Huuhkajien kohtaaminen Belgiaa vastaan sai Sportbladetin toimittaja Erik Nivan tunteilemaan. Hän kuvaili ottelua suomalaisen jalkapalloilun MM-finaaliksi ja antoi ylistystä ottelun jälkeiselle Huuhkajien pelaajien sekä kannattajien yhteiselle hetkelle.

– Suomi silti tanssii läpi tropiikin yön, Niva otsikoi kommenttinsa viitaten Pietarissa vallitseneeseen 30 asteen helteeseen.

Suomen kannattajat jatkoivat laulujaan ottelun päättymisestä huolimatta ja lopulta pelaajat liittyivät pukuhuoneesta mukaan.

– Joukkue ja kannattajat tanssivat yhdessä viimeisen tanssin. Kerta toisensa jälkeen he laulavat, kuinka Suomi on ihanaa ja heillä on sauna, viinaa ja kirves, Niva kirjoitti.

Huuhkajat voi vielä edetä jatkoon EM-turnauksessa, mutta joukkue tarvitsee apuja muilta mailta.

Alla Sportbladetin päivitys Huuhkajien hetkestä fanien kanssa.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja