Annimari Korte hämmästelee hehkutusta Cristiano Ronaldosta – "13-vuotiaat tytöt pystyvät samaan"

8:39
Cristiano Ronaldo iski avausmaalin Saksaa vastaan.

Portugalin ja Saksan välisessä jalkapallon EM-kisojen ottelussa nähtiin Cristiano Ronaldon 100 metrin spurtti, joka nousi keskustelun aiheeksi sosiaalisessa mediassa ja tv-studioissa ympäri maailman. Pika-aituritähti Annimari Korte ihmetteli Expressenille Ronaldon suorituksen hehkutusta.

Saksalla oli tilanteessa kulmapotku. Ronaldo purki pallon ja jatkoi juosten omalta maalinedustaltaan kentän läpi viimeistelemään 1-0-maalin, jonka tarjoili Diego Jota. Portugalilaistähti Ronaldon nopeuden sanotaan olleen noin 30 kilometrin tuntivauhtia.

– Nää on aina niin hauskoja. Mun aidanylitysvauhti on 30km/h, aitojen välillä hieman enemmän, Korte kirjoitti Twitterissä.

– Huomasin, että 30 kilometriä tunnissa ei ole lähellekään Ronaldon huippunopeutta. Hän on juossut 38,6 kilometriä tunnissa, joten en ymmärrä, miksi se on uutinen. Se ei ollut niin hänelle niin nopeaa, Korte kertoi.

Ronaldon nopeusennätys nähtiin vuoden 2018 MM-kilpailuissa. Ronaldon vauhdiksi mitattiin Espanjan ja Portugalin välisessä alkulohkon ottelussa 38,6 kilometriä tunnissa.

– 30 kilometriä tunnissa ei edes ole niin nopeaa. 13-vuotiaat tytöt pystyvät samaan sadalla metrillä. Suurimmasta osasta Ronaldoon liittyvästä tulee kiinnostavaa, mutta tämä ei ole nopeaa, ei hänelle, eikä myöskään kenellekään toiselle jalkapalloilijalle, Korte jatkoi.

EM-kisojen toistaiseksi nopein juoksusuoritus on Italian Leonardo Spinazzolalla, joka ylsi 33,8 kilometrin tuntinopeuteen. Pikajuoksulegenda Usain Bolt on parhaimmillaan yltänyt 44,72 kilometrin tuntivauhtiin. 

Alla oleva video: Suomen ja Belgian välisen ottelun loppuminuuteilla nähtiin erikoinen episodi, kun vähäpukeinen nainen keskeytti pelin hetkeksi. 

0:32
Kun Huuhkajat murehti tappiota, ryntäsi kentälle vähäpukeinen nainen – katso, mitä sitten tapahtui.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja