Cristiano Ronaldo yritti salata sanomisensa EM-nurmella – ex-joukkuetoveri paljasti keskustelunaiheen

Saksan supertähti Toni Kroos paljasti Einfach mal Luppen -podcastissa, mistä hän keskusteli Portugalin Cristiano Ronaldon kanssa maiden kohdattua jalkapallon EM-kisoissa.

Saksa voitti ottelun 4-2. Kroos ja Ronaldo bongattiin pelin päätyttyä lähikuviin. Kaksikko kävi keskenään pitkän keskustelun ja vaikutti siltä, että ainakin osa sanomisista haluttiin peittää tv-yleisöltä.

Ronaldo peitti suunsa puhuessaan. Kroos olisi tehnyt samoin, mutta Portugalin toppari Pepe saapui tapaamaan entistä seuratoveriaan ja keskeytti juttutuokion hetkeksi. Saksalainen kertoi, mistä hän ja Ronaldo keskustelivat.

– Pelasin hänen kanssaan neljä kautta. Olimme naapureita pukuhuoneessa, joten oli mukavaa nähdä hänet taas, Kroos.

– Puhuimme lyhyesti ottelusta, mutta myös tulevista koitoksista. Toivotin hänelle onnea ja kysyin, kuinka hänellä menee Italiassa, Kroos jatkoi.

Kaksikko oli samanaikaisesti Real Madridissa vuosina 2014-2018. He juhlivat kertaalleen Espanjan La Ligan ja kolme kertaa Mestarien liigan voittoa yhdessä. Kroos keskusteli ottelun jälkeen myös Pepen kanssa. Toppari oli Kroosin kanssa Real Madridissa vuodesta 2014 vuoteen 2017.

– Hän on uskomaton kaveri, joka joskus vaikuttaa todella villiltä kentällä, Kroos totesi.

Saksa kohtaa alkulohkon päätöspelissään keskiviikkona Unkarin. Portugalilla on vastassaan Ranska.

Lue myös:

    Uusimmat