Cristiano Ronaldo yritti salata sanomisensa EM-nurmella – ex-joukkuetoveri paljasti keskustelunaiheen

8:39
Saksa ja Portugali takoivat kuusi maalia EM-kisojen ottelussa.

Saksan supertähti Toni Kroos paljasti Einfach mal Luppen -podcastissa, mistä hän keskusteli Portugalin Cristiano Ronaldon kanssa maiden kohdattua jalkapallon EM-kisoissa.

Saksa voitti ottelun 4-2. Kroos ja Ronaldo bongattiin pelin päätyttyä lähikuviin. Kaksikko kävi keskenään pitkän keskustelun ja vaikutti siltä, että ainakin osa sanomisista haluttiin peittää tv-yleisöltä.

Ronaldo peitti suunsa puhuessaan. Kroos olisi tehnyt samoin, mutta Portugalin toppari Pepe saapui tapaamaan entistä seuratoveriaan ja keskeytti juttutuokion hetkeksi. Saksalainen kertoi, mistä hän ja Ronaldo keskustelivat.

– Pelasin hänen kanssaan neljä kautta. Olimme naapureita pukuhuoneessa, joten oli mukavaa nähdä hänet taas, Kroos.

– Puhuimme lyhyesti ottelusta, mutta myös tulevista koitoksista. Toivotin hänelle onnea ja kysyin, kuinka hänellä menee Italiassa, Kroos jatkoi.

Kaksikko oli samanaikaisesti Real Madridissa vuosina 2014-2018. He juhlivat kertaalleen Espanjan La Ligan ja kolme kertaa Mestarien liigan voittoa yhdessä. Kroos keskusteli ottelun jälkeen myös Pepen kanssa. Toppari oli Kroosin kanssa Real Madridissa vuodesta 2014 vuoteen 2017.

– Hän on uskomaton kaveri, joka joskus vaikuttaa todella villiltä kentällä, Kroos totesi.

Saksa kohtaa alkulohkon päätöspelissään keskiviikkona Unkarin. Portugalilla on vastassaan Ranska.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja