Rumpalin lähtö yllätti HIMin – manageri valottaa bändin tulevaisuutta

HIM-yhtyeen rumpali Mika ”Kaasu” Karppinen yllätti bändikaverinsa päätöksellään jättää HIM. Bändin manageri Seppo Vesterinen kertoo bändin tilanteesta.

HIM-yhtye tiedotti tiistai-iltana rumpali Mika ”Kaasu” Karppisen jättävän bändin. 16 vuotta HIM-bändin rumpalina toiminut Kaasu kertoi päätöksestään Facebook-sivullaan. Syyksi hän kertoi muun muassa tarpeen saada uusia haasteita muusikkona.

Kaasun päätös on yllättänyt HIM-fanit ympäri maailman ja MTV.fin tavoittama bändin manageri Seppo Vesterinen kertoo myös koko bändin yllättyneen päätöksestä.

– Kyseessä on Kaasun oma päätös, mikä oli kovin yllättävä. Kaasu ilmoitti päätöksestään noin viikko sitten kaikkien bändin jäsenten läsnä ollessa. Kyseessä oli ollut pitkä harkinta, mutta kyllä koko bändi siitä yllättyi.

Vesterinen toteaa, että Kaasun pitkästä jäähyväiskirjeestä käy hyvin ilmi kaikki hänen päätöksensä taustat.

– Tähän ei liity mitään dramatiikkaa. Kaasu on perusteellisesti selvittänyt päätöksensä.

”Bändillä paljon mietittävää”

HIM vitsailee Facebook-sivulla yrittävänsä korvata Kaasun soittaminen elektronisesti. Todellisuudessa bändi tarvitsee uuden rumpalin, mutta Vesterisen mukaan mikään kiire asian suhteen ei vielä tässä vaiheessa ole.

– Todennäköisesti kaikki bändin toiminnassa jatkuu ennallaan. Mitään ihmeempiä päätöksiä ei vielä ole tehty suuntaan tai toiseen.

– Rumpali ei ole haussa tällä hetkellä, sillä bändillä ei ole keikkoja tänä vuonna ja luultavasti vasta ensi vuonna työstetään uutta levyä. Uusi rumpali toki tarvitaan, mutta tilanne ei ole akuutti tällä hetkellä, Vesterinen kertoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja