RoPSin laituri tuuppasi erotuomaria, Inter vahvempi kuumaverisessä ottelussa – KPV järkytti KuPSia Kokkolassa

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. Rovaniemellä nähtiin punainen kortti ja KPV yllätti KuPSin Kokkolassa. 

FC Inter teki menestyksekkään retken Rovaniemelle, kun se voitti RoPSin 2-0-lukemin. 

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin 47. peliminuutilla, kun RoPSin laituri Tarik Kada loukkasi erotuomarin Oskari Hämäläisen koskemattomuutta.

Kada kaatui kaksinkamppailutilanteessa rangaistusalueen sisällä, mutta Hämäläinen ei viheltänyt tilanteesta rangaistuspotkua. Kada protestoi päätöstä voimakkaasti, jonka päätteeksi hän tuuppasi Hämäläistä. Hämäläinen ei epäröinyt hetkeäkään, vaan näytti Kadalle välittömästi punaista korttia. 

Inter meni avauspuoliajalla 1-0-johtoon Albion Ademin upealla laukauksella. Kuumaverisen ottelun loppuhetkillä Filip Valencic viimeisteli 2-0-osuman. 

Inter on sarjassa toisena, RoPS on sijalla 10. 

KPV:lle ja HIFK:lle myös voitot

KPV yllätti Kuopion Palloseuran ja otti 2-1-voiton Kokkolassa. 

KPV:n sankarina toimi Enoch Banza, joka teki kokkolalaisten 1-0-johtomaalin sekä syötti 2-1-voittomaalin. KuPSin ainoan osuman viimeisteli Ats Purje

KuPS on sarjassa kolmantena ja sillä oli mahdollisuus nousta lähemmäksi kärkikaksikkoa, mutta tätä ei nyt tapahtunut. KPV:lle voitto oli tämän kauden kolmas. 

Helsingin IFK otti toisen voittonsa putkeen, kun se haki 3-1-voiton IFK Mariehamnista Maarianhaminasta. 

HIFK meni 1-0-johtoon jo kolmannella peliminuutilla, kun Sakari Turtiainen onnistui maalinteossa. IFK Mariehamn nousi tasoihin Robin Buwaldan maalilla, mutta 60. peliminuutilla Luis Henrique viimeisteli 2-1-voittomaalin. 

Lisäajalla Tiquinho teki vielä loppulukemat 3-1. IFK Mariehamn on sarjassa sunnuntain kierroksen jälkeen seitsemäntenä, HIFK puolestaan yhdeksäntenä

Lue myös:

    Uusimmat