Romantiikkaa päivään – katso kooste upeimmista leffasuukoista!

Elokuvissa tunteet vievät usein vallan. Ei siis ihme, että maailma on pullollaan upeita leffasuudelmia.

Elokuvat ovat pullollaan upeita ja romanttisia kohtauksia. Katso kooste upeimmista leffasuudelmista.

Aamiainen Tiffanylla

Aamiainen Tiffanylla -elokuva huipentui kohtaukseen, jossa Audrey Hepburnin tähdittämä Holly suutelee George Peppardin esittämää Paul-hahmoa sateessa.

The Notebook – Rakkauden sivu

The Notebook – Rakkauden sivu -elokuvasta ei intohimoa ja romanssia puutu, kun Ryan Goslingin sekä Rachel Adamsin tähdittämät hahmot Noah ja Allison tapaavat toisensa vuosien jälkeen.

Kun Harry tapasi Sallyn

Meg Ryan ja Billy Crystal tähdittävät erästä maailman romanttisinta ja hauskinta elokuvaa nimeltään Kun Harry tapasi Sallyn. Kyseisessä elokuvassa nähdäänkin ikimuistoinen suutelukohtaus.

Ghost – näkymätön rakkaus

Ghost – näkymätön rakkaus -elokuvassa Patrick Swayzen tähdittämä hahmo menehtyy äkillisesti. Miehen rakkaus hänen puolisoaan kohtaan on kuitenkin niin palava, että katsojat pääsevät nauttimaan vielä tästä ikimuistoisesta suutelukohtauksesta. 

Titanic

Kate Winsletin ja Leonardo DiCaprion tähdittämät Rose ja Jack kokevat Titanicilla upean rakkauden ja se näkyy myös tässä ikimuistoisessa suutelukohtauksessa.

Paluu tulevaisuuteen

Paluu tulevaisuuteen -elokuvassa Michael J. Foxin tähdittämän Marty McFly -hahmon tulevaisuudelle on käydä kalpaten, mutta onneksi hänen isänsä rohkaistuu ja suutelee tulevaa vaimoaan näyttävästi.

West Side Story

West Side Story -elokuvassa rakkaus on niin voimakas, että kaikki esteet hälvenevät.

Hölmö hullu rakkaus

Hölmö hullu rakkaus -elokuvassa on runsaasti ikimuistoisia kohtauksia, mutta tämä suuteluhetki jää takuulla kaikkien mieleen. Ei ihme, että näyttelijä Ryan Gosling on useimpien naisten haaveilun kohde.

Spiderman – hämähäkkimies

Tobey Maguire ja Kirsten Dunst tähdittävät Spiderman – hämähäkkimies -elokuvaa, jossa on legendaarinen suutelukohtaus. Koska suuteleminen on niin ihanaa, niin alla olevassa videossa on jopa kaksi erilaista suutelukohtausta.

P.S. Rakastan sinua

P.S. Rakastan sinua -elokuvaa tähdittävien Hilary Swankin ja Gerard Butlerin hahmojen väliltä ei intohimoa puutu.

Lue myös:

    Uusimmat