Mainos

Riehuuko Vantaalla tuhopolttaja? Useita autoja roihusi parkkipaikalla – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi pyytää havaintoja Vantaan Hakunilassa lauantaina aamuyöllä liikkuneista henkilöistä. Poliisi epäilee, että alueella sytytettiin tahallaan neljä autoa palamaan.

Itä-Uudenmaan poliisi sai kello 4.23 ilmoituksen Hiirakkokujalle, jossa kolme autoa oli ilmiliekeissä. Kello 4.50 poliisi sai ilmoituksen Ponikujalle neljännestä palavasta autosta.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo, että palojen syttymistapa näyttäisi viittaavan tuhopolttoon. Sytyttämisessä oltiin käytetty palavaa nestettä.

– Kummassakin osoitteessa palot on sytytetty samalla tavalla.

Arvioitujen vahinkojen määrä nousee kymmeniin tuhansiin euroihin.

Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa mahdollisesta tekijästä tai tekijöistä. Minkkisen mukaan alueella sijaitsevien valvontakameroiden tallenteita on käyty läpi tapahtumayöltä, ja poliisilla on jo joitain havaintoja paikalla tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä.

STT kertoi tapahtuneesta jo eilen. Hiirakkokujalla kerrostaloalueen parkkipaikalla paloivat pienoisbussi, pakettiauto ja henkilöauto. Autot eivät olleet vierekkäin, vaan eri puolilla parkkialuetta. Kukaan ei loukkaantunut.

Itä-Uudenmaan poliisin rikostutkinta pyytää ilmoittamaan asiaan liittyvät havainnot sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Olitko paikalla? Lähetä kuva osoitteeseen kuvat@mtv.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.