Retkeilijä oli "kateissa" 24 tuntia – jätti vastaamatta etsijöiden soittoihin syystä, johon moni voi samaistua: "Kuka soittaa, kun voisi tekstata...?"

Vapaaehtoisen etsijän paras palkinto on etsittävän löytyminen – MTV lähti konkarietsijän matkaan 2:26
KATSO MYÖS: Vapaaehtoisen etsijän paras palkinto on etsittävän löytyminen – MTV lähti konkarietsijän matkaan.

Kadonneeksi ilmoitettu patikoja vältteli löytymistä tavalla, joka vetoaa taatusti kaikkiin milleniaaleihin.

Patikoija katosi vuorokaudeksi Coloradossa, koska ei halunnut vastata puhelimeensa. Henkilö ei vastannut etsintäpartiolle, koska numero oli tuntematon, kertoo New York Post.

Lähti patikoimaan, muttei palannutkaan

Lehden mukaan nimettömäksi jäänyt mies oli lähtenyt vaeltamaan Mount Elbertille, mutta ei palannut sovitusti. Hänet ilmoitettiin kadonneeksi.

Etsintäpatiot etsivät patikoijaa ja yrittivät myös soittaa hänelle, mutta eivät saaneet vastausta.

Ei tiennyt etsintäpartiosta – eikä vastannut puhelimeensa

Patikoija oli todella eksynyt: hän oli harhautunut polulta ja etsinyt sitä koko yön. Tapaus onneksi päättyi onnellisesti, sillä henkilö löysi polun ja pääsi takaisin autolleen. Hän ei kuitenkaan missään vaiheessa tiennyt olevansa "kadonnut".

– Etsinnän kohde jätti huomiotta toistuvat soitot meiltä, koska ei tunnistanut numeroa, pelastustiimi kuvaili Facebookissa.

– Jos olet matkasuunnitelmasi perustella myöhässä ja alat saada toistuvia soittoja tuntemattomasta numerosta, ole kiltti ja vastaa. Se voi olla [etsintä]tiimi, joka yrittää varmistaa, että olet turvassa!

Katso myös: Tämä kadonnut koira tuli omia aikojaan kotiin – ja soitti ovikelloa! Juttu jatkuu videon alla.

"Tämä on selvästi huijaussoittojen syytä"

Sosiaalisessa mediassa tapauksesta syytettiin huijauspuheluita sekä mainos- ja myyntipuheluita, joita moni on tottunut välttelemään.

– Tämä on selvästi huijaussoittojen syytä. Patikoijan toiminta on hyvin ymmärrettävää, AJ Olding kirjoittaa Twitterissä.

– Vastaan puhelimeen sanoen: Tarvitsen apua! Olen eksynyt! Ne sanovat: Olemmekin yrittäneet tavoitella teitä autonne vakuutusasioihin liittyen, Phil heittää.

–  Haloo, huomasimme hiljattain, että olet eksynyt patikoidessasi. Meillä on palvelu, jolla voimme korjata asian puolestasi: maksa vain 400 dollaria Google Paylla, niin lähetämme kartan, joka palauttaa sinut varmasti oikealle tielle kohti kotia, Kurt vitsailee.

"Kerro, että olet milleniaali kertomatta, että olet milleniaali"

Tietämättään kadonneeksi ilmoitetun patikoijan ikä ei uutisesta selvinnyt, mutta hänen toimintansa koettiin somessa hyvin samaistuttavaksi.

– Tulen todellakin kuolemaan näin. Siis yrittivätkö ne edes jättää viestiä? kim jansen vitsailee.

– Kuka soittaa, kun voisi tekstata? Laurie Kilmartin ihmettelee.

– Kerro, että olet milleniaali kertomatta, että olet milleniaali, nimimerkki Vox Migrator kuvailee.

Katso myös koskettava jälleennäkeminen! Dutchess-koira oli ollut kateissa 12 vuotta, kun omistaja sai odottamattoman puhelun:

Koskettava jälleennäkeminen! Dutchess-koira ehti olla kateissa 12 vuotta, kunnes omistaja sai odottamattoman puhelun 0:49

Lue myös:

    Uusimmat