Hengenvaarallista! Perhe pystytti teltan aivan järjettömään paikkaan Englannissa

Brittiperhe pelastettiin liki varmalta tuholta, kun he olivat päättäneet leiriytyä aivan kallion reunalle Pohjois-Yorkshiressa, uutisoivat muun muassa BBC ja New York Post.

Kolmihenkinen perhe oli ilmeisesti tietämätön vaarasta pystytettyään leiripaikkansa kalliolle, hieman turhan lähelle 85 metrin pudotusta Englannin Pohjois-Yorkshiressa, kertoo maan Meri- ja rannikkovalvontavirasto Facebook-päivityksessään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Perhe oli erittäin hengenvaarallisessa tilanteessa"

Tuntematon kansalainen huolestui näystä ja soitti hätänumeroon lauantaina tehdäkseen ilmoituksen vaarallisen näköisesti sijoitellusta teltasta. Myös poliisi lähetettiin paikalle ottamaan selvää, rikottiinko koronarajoituksia.

– Perhe oli erittäin hengenvaarallisessa tilanteessa tietämättä lainkaan, kuinka äärimmäisessä vaarassa he olivat, muotoili Adam Turner rannikkovartiostosta Facebook-julkaisussa.

Turner muistuttaa, että kallionkielekkeet ovat erittäin epävakaita ja voivat helposti sortua. Alueella on ollut hiljattain maanvyörymiä. 

Perheen henkilöllisyys ei ole tiedossa. Facebookissa kansa oli järkyttynyt vanhempien toiminnasta. Heitä syytettiin lapsensa vaarantamisesta. New York Postin mukaan eräs perheen kaikkine kamppeineen nähnyt kommentoija muistutti kuitenkin kritisoijia siitä, ettei kukaan tiedä heidän tilanteestaan mitään, joten arvostelu tulisi jättää sikseen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Nyt on vaarallista touhua! Perhe oli aikeissa ottaa perhepotretin junanradalla, kun juna lähestyi hurjaa nopeutta – vaarallinen tilanne tallentui videolle 1:41
Myös tämä tilanne oli todella vaarallinen. Perhe oli aikeissa ottaa kuvan junaraiteilla, kun juna lähestyikin hurjaa nopeutta.

Lähteet: New York Post, BBC

Lue myös:

    Uusimmat