F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Red Bull -pomolla täysin eri ääni kellossa kuin tähtikuljettajallaan – "Olemme täällä voittaaksemme"

5:02
Videolla kuvaa Belgian aika-ajojen ratkaisuhetkistä.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko uskoo tallinsa taistelevan voitosta sunnuntaina Mercedes-kaksikon kanssa.

Red Bullin ykköstähti Max Verstappen starttaa kisaan kolmannesta ruudusta heti Mercedes-kaksikko Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen takaa. Verstappen ei itse ollut kovin optimistinen omista voittomahdollisuuksistaan. Hollantilaiskuljettaja ei usko Red Bullin kisavauhdin yltävän Mercedeksen tasolle.

Helmut Marko on kuitenkin asiasta eri mieltä. Red Bull -moguli vakuuttaa, että sunnuntaina radalla nähdään voittoon kykenevä menopeli.

– Automme on selkeästi säädetty kisaa varten, emmekä tulleet tänne sijoittuaksemme kolmanneksi. Me olemme täällä voittaaksemme. Tallin sisällä on positiivinen tunnelma, Marko summaa GP Blogin mukaan.

Oman mausteensa sunnuntaiseen kilpailuun tuovat sääennusteet, jotka povaavat paikoittaista sadetta kilpailun ajaksi. Markon mukaan kaksi kuljettajaa nousevat ylitse muiden, kun puhutaan haastavista ja nopeasti vaihtuvista sääoloista.

– Sääennusteiden mukaan kisan aikana voi silloin tällöin sadella. Lewis Hamilton pystyy tietysti elämään sen kanssa, mutta Max Verstappen on myös valtavan hyvä sopeutumaan tuollaisiin nopeasti, Marko sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja