F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Niukasti Valtteri Bottakselle taipuneelta Max Verstappenilta lohduton lausunto – "En usko siihen"

1:28
Videolla Max Verstappenin mietteitä Belgian aika-ajojen jälkeen.

Niukasti kolmanneksi Belgian aika-ajoissa jäänyt Max Verstappen ei usko pystyvänsä haastamaan Mercedes-kaksikkoa kisavauhdissa.

Verstappen ajoi kolmosruutuun jääden 0,526 sekuntia Lewis Hamiltonin paaluajasta. Valtteri Bottaksen valloittama kakkosruutu jäi vain 0,015 sekunnin päähän.

Verstappen harmitteli aika-ajojen jälkeen tiimiradiossa, että hän ehti käyttää ERS-järjestelmän keräämän jarruenergian ennen aikakierroksensa loppua. Haastattelupisteellä Verstappen oli kuitenkin ehtinyt pohtia asiaa tarkemmin.

– Tietysti sitä jaotellaan läpi kierroksen, ja tuo oli mahdollisesti optimaalinen strategia. Kuitenkin se harmittaa, kun ero on vain sadasosan, Verstappen summaa.

Mercedes osoitti jälleen olevansa selkeästi yhä F1:n kärkitalli. Kolmantena kisaan starttaava Verstappen ei usko, että Red Bullin vauhti riittää haastamaan Mercedes-kaksikkoa.

– Ensin minun on ohitettava ykkösmutka puhtaasti. En kuitenkaan usko, että meillä on vauhtia taistella heitä vastaan kisassa. Vitosmutkaan on kuitenkin pitkä matka, joten ehkä voimme tehdä jotain siinä, Verstappen myöntää.

Sääolosuhteet voivat kuitenkin sekoittaa sunnuntaista osakilpailua. Verstappen ei näe mahdollisen sateen vaikuttavan radikaalisti kisan lopputulemaan.

– Ei sillä ole väliä, oliko kuivaa vai ei. Luulen, että tulos on joka tapauksessa melko samanlainen. Tietysti märällä täällä on hieman haastavampaa ja mitä vain voi tapahtua.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja