Ravintolan gourmet-pizzat olivatkin pakastepizzoja – ruokakriitikot ylistivät

Ravintolan aitona italialaisena gourmet-ruokana tarjotut pizzat paljastuivatkin pakaste-eineksiksi.

Iso-Britannian Manchesterissa italialaista pizzeriaa pyörittävä Gary Newborough onnistui höynäyttämään ruokakriitikkoja uskomattomalla tavalla. Newborough päätti kutsua ravintolaansa 100 VIP-vierasta, joiden joukkoon kuului ruokakriitikkoja ja muita paikallisia ruokavaikuttajia. Newborough päätti tarjota VIP-vierailleen eksklusiivisessa tilaisuudessa "palan aitoa Italiaa" eli pizzaa, joka todella maistuisi autenttisen tuoreelta sekä herkulliselta. Todellisuudessa huumorintajuinen ravintoloitsija oli kuitenkin hakenut erikoispizzansa läheisen supermarketin pakastealtaasta. Mikä parasta, ruokakriitikot eivät tajunneet höynäytystä, vaan ylistivät tietämättään Dr Oetkerin valmispizzoja mahtaviksi.

– Halusimme testata, pystyvätkö ruoka-asiantuntijat todella erottamaan tuoreen ja pakastepizzan toisistaan. Ihmiset eivät selvästikään huomanneet eroa, vaan rakastivat pizzaa. Valitettavasti osa vieraista otti hieman nokkiinsa, kun he kuulivat, että tarjosimme oikeasti pakastepizzaa. He eivät kuitenkaan valittaneet, koska pizzat olivat ilmaisia ja tarjosimme illan aikana 36 pullollista kuohuviiniä. Pidimme vähän hauskaa ja se ei maksanut kellekään mitään, 58-vuotias ravintoloitsija kertoo.

Ravintolapäällikkö Chris Alexanderin mukaan pakastepizzan paistaminen on vaikeampaa kuin luulisi. Pohjan täytyy olla rapea ja paistoajan joka kerta täsmälleen oikea. Ravintola aikookin tarjota pakastepizzoja listoillaan jatkossakin.

– Mitä tulee palveluun ja laatuun, voimme ehdottomasti kilpailla näillä pizzoilla naapuruston ravintoloiden kanssa. Haluamme osoittaa, että eroa pakastepizzan ja kunnon ravintolaruoan välillä ei välttämättä huomaa.

Lähde: Daily Mail

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja