Ratapäivä Markku Alénin tapaan - testissä huippunopea Ferrari 458 Speciale

Teknavin kevätkauden 10. jaksossa (ke 13.5. klo 22.45 MTV3) selvitetään, minkälainen automies on näyttelijä Riku Nieminen. Testissä ovat ärhäkät Ford Focus ST ja Ferrari 458 Speciale sekä LG:n ja Huawein uudet huippukännykät.

Jos olet mieltynyt Ferrari 458:n muotoiluun, mutta koet, että sen 562 hevosvoimaa ei tarjoa riittävästi suorituskykyä, niin ei huolta. Tarjolla on myös kevennetty ja tehokkaampi erikoisversio. Markku Alénin käsittelyssä Alastaron moottoriradalla on Ferrari 458 Speciale.

Risto Virtasen testissä on huomattavasti Ferraria edullisempi vaihtoehto vauhdikkaalle perheenisälle. Uusi Ford Focus ST tarjoaa pirteän ulkonäön lisäksi 2,0-litraisen turbomoottorin, josta irtoaa tehoa mukavat 250 hevosvoimaa.

Riku Niemisen visioissa autoilun tulevaisuus on sähköinen, ja itsensä hän näkisi mieluiten Teslan ratissa. Haaveilun lomassa näyttelijän matkat taittuvat toistaiseksi Skodan diesel-farkulla. Kartanlukijan paikalle istahtava Teknavin juontaja Hanna-Riikka Hosio kuulee tositarinan muun muassa Munamies-fani-poliisista, joka ei antanut armoa. Samsung on hallinnut viime vuodet suvereenisti Android-puhelinten markkinoita, mutta kilpailu on kiristynyt jatkuvasti. Pauli Reinikainen otti selvää, onko juuri markkinoille tulleista Huawei P8:sta ja LG G4:stä Samsung Galaxy S6:n haastajiksi.

Lue myös:

    Uusimmat