Mainos

Raskaana oleva nainen todettiin aivokuolleeksi – terveet kaksoset syntyivät neljän kuukauden päästä

Vaikka aviomies joutui hyvästelemään rakkaan vaimonsa, surun ja murheen keskellä tapahtui kuitenkin jotain uskomatonta. 

Eräänä päivänä ollessaan matkalla töihin brasilialainen Muriel Padilha sai epätoivoisen puhelun raskaana olleelta vaimoltaan Frankielenilta.

– Hän sanoi, että hänen päänsä tappaa hänet. Käskin häntä ottamaan lääkettä, mutta hän kertoi tuntevansa terävää kipua niskansa takana. Kipu oli niin kova, että hän uskoi romahtavansa, mies kertoo.

Padilha kiirehti takaisin kotiin, josta hän löysi kivusta tärisevän, itkevän ja pahoinvoivan vaimonsa. Mies ei aikaillut, vaan jätti heidän kaksivuotiaan tyttärensä isoäitinsä hoiviin ja lähti viemään vaimoaan sairaalaan. Matkalla vaimo pyysi miestään valmistautumaan pahimpaan, sillä hän ei enää uskonut tulevansa kotiin. Frankielen aavisti, että hänen tarinansa tulisi päättymään tähän. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se oli viimeinen kerta, kun hän puhui minulle, ja viimeinen kerta, kun näin hänet elävänä, mies kertoo epätoivoisesta matkasta sairaalaan.

"Sinun täytyy pitää huolta lapsistamme ja pysyä vahvana"

Sairaalaan saavuttuaan lääkärit tekivät raskaana olevalle Frankielenille lukuisia tutkimuksia, mutta kaikki tulokset olivat yhtä epätoivoisia; hän ei tulisi selviämään. Kaksikymmentäyksivuotiaalle naiselle annettiin kipulääkkeitä ja antibiootteja helpottamaan hänen viimeisiä hetkiään. Pian aivoverenvuodon saanut Frankielen julistettiin aivokuolleeksi. 

Pian vaimonsa hyvästelyn jälkeen lääkärit pyysivät miestä hyvästelemään myös äidin kohdussa lepäävät syntymättömät kaksoset. Heti kun lasten pienet sydämet lakkaisivat lyömästä, lääkärit tulisivat sammuttamaan koneet, jotka pitivät yllä aivokuolleen äidin elintoimintoja.

Mutta toisin kuin yksikään lääkäri uskoi, lasten sydämet jatkoivat lyömistään. Vaikka heidän äitinsä oli aivokuollut, hänen kehonsa jatkoi taisteluaan pitääkseen huolta syntymättömistä lapsistaan. Tila on erittäin harvinainen, eikä se yleensä kestä pitkään, mutta tällä kertaa oli toisin. Frankielenin koneita ei sammutettu, vaan ne pidettiin päällä peräti neljän kuukauden ajan. Niin kauan, kunnes lapset olivat kehittyneet tarpeeksi selviämään kohdun ulkopuolella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka vaimonsa menettäminen ja syntymättömien lastensa puolesta pelkääminen olivat miehelle rankka paikka, yksi yö ja yksi uni auttoivat häntä jaksamaan päivästä toiseen.

– Sinun täytyy pitää huolta lapsistamme ja pysyä vahvana. Sinun täytyy mennä elämässäsi eteenpäin, vaimo kertoi miehelleen unessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Padilha päätti toteuttaa unen kautta saamansa toiveen ja taistella elämässään eteenpäin. Ei mennyt kauaakaan, kun hän sai syliinsä terveet kaksoset. Nyt mies on kolmen pienen lapsen yksinhuoltaja, joka haluaa tehdä kaikkensa pitääkseen huolta lapsistaan ja kunnioittaa samalla vaimonsa muistoa. 

– Kiitos, että teit minut iloiseksi ja annoit minulle niin paljon rakkautta. Lupaan, etten koskaan unohda sinua. Rakastan sinua, Padilha kirjoitti vaimolleen Facebook-päivityksessä.

***

6:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.