Rakkaus pulleisiin kissoihin yhdisti! Anna kehui Adamin kissakuvaa someryhmässä – pian mies matkusti tuhansia kilometrejä hänen luokseen

1:41
Myös kissa voi pelätä ilotulitteita – miten sen pelkoa voisi helpottaa?

Tarina on kuin kissa-aiheisesta sadusta: Anna kehui Adamin ulkonäköä pulleille lemmikeille omistetussa Facebook-ryhmässä, ja pian pari tapasi tosielämässäkin!

Anna Hoseylla, 25, ja Adam Lawrencella, 28, on jotakin yhteistä: rakkaus pulleisiin kissoihin.

Muhkeat lemmikit toivat kaksikon myös yhteen, kun Anna kehui Adamin ulkonäköä lihaville kissoille omistetussa Facebook-ryhmässä. Lopulta englantilainen Adam matkusti yli 6000 kilometriä tavatakseen Annan, kertoo Metro.

Kaikki alkoi kissakuvasta

Parin ihastus alkoi, kun lokakuussa 2019 Adam jakoi kuvan itsestään ystävänsä ison kissan kanssa. Yhdysvalloissa asuva Anna näki kuvan ja kommentoi sekä kissan että miehen olevan "söpö".

– Olin vasta hiljattain liittynyt ryhmään ja huomasin heti Adamin, joten kommentoin, miten söpöjä sekä kissa että hän itse olivat, Anna sanoo.

– Adam lähetti minulle yksityisviestin kommentin jälkeen ja meillä synkkasi heti, musiikkimakumme ovat todella samanlaiset ja opimme pian, että meillä on paljon muutakin yhteistä

"Se kuulostaa oudommalta kuin oli, lupaan", Adam toteaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lensi lopulta tapaamaan Annaa

Kaksikko alkoi jutella säännöllisesti ja siirtyi pian video- ja puhelinkeskusteluihin. Adam päätti joulukuussa lentää Yhdysvaltoihin tapaamaan Annaa ja myös tämän pulleaa kissaa, Kiddeniä.

– Kumpikin koki romanttisia tunteita puhelimessa ja halusimme tietää, olisiko se samanlaista (kasvokkain) Anna kuvaa.

– Oikeassa elämässä kohtaaminen oli surrealistinen, mutta myös hyvin luonteva hetki. Kuin emme olisi lainkaan toisillemme tuntemattomia. Tilanne ei ollut lainkaan hankala.

Myös kissa hyväksyi suhteen

Reissu sujui upeasti ja nyt ihastunut pari miettii suhteelle jatkoa. Anna on tulossa Lontooseen alkuvuonna 2020. Ja kyllä: myös pullea kissa Kidden hyväksyi Adamin.

Lähteet: Metro.co.uk, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja