Kissa joutui "eristysselliin" eläinsuojassa – päästi toistuvasti muita karkuun: "Jos joku etsii nokkelaa kissaa, joka ei tule toimeen suljettujen ovien kanssa..."

Miksi kissa kehrää? 1:50
Miksi kissat kehräävät?

Kissakapinallinen joutui "eristysselliin", kun se rikkoi jatkuvasti eläinsuojan sääntöjä. Tätä kissaa eivät ovet pidättele.

Quilty-niminen kissa joutui eristyksiin eläinsuojan tiloihin huonon käytöksen vuoksi. Kapinallinen Quilty (suom. Syyllinen) päästi nimittäin jatkuvasti muita kissoja ulos aitauksistaan houstonilaisen Friends For Life Animal Rescue and Adoption -järjestön tiloissa.

Kissa jäi kiinni siitä, että päästi seniorihuoneen kissoja karkuun "toistuvasti ja useita kertoja päivässä", eläinsuoja kertoo Facebook-päivityksessään ja toteaa, ettei, kissa tunne lainkaan häpeää.

Karkotettiin aulatiloihin

Sillä välin, kun eläinsuojan kissahuoneesta tehtiin Quiltyn kestävää, katti itse joutui eristyksiin aulatiloihin. 

– Sen kämppäkaverit kaipasivat sitä, kun se oli karkotettu aulaan. Ne nauttivat yöllisistä seikkailuistaan eläinsuojassa. Henkilökunta ei kuitenkaan kaivannut aamuista kissojen kokoonajoa, joten meidän täytyy vain sopia olevamme eri mieltä.

Quilty ei ollut tyytyväinen eristykseensä, vaan se karkasi sieltäkin. Kissa ilmestyi muun muassa henkilökunnan palaveriin, josta se vietiin päättäväisesti takaisin eristyksiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Viekää se kotiin"

Tapa ei ole kuitenkaan tullut Quiltylle vasta eläinsuojassa, sillä päivityksessä kerrotaan kissan menneisyydestäkin. Kissalla oli kuulemma tapana päästää vanhassa kodissaan myös koirakaverinsa karkuun.

– Jos joku etsii nokkelaa kissaa, joka tulee toimeen koirien kanssa, mutta ei tule toimeen suljettujen ovien kanssa, meillä on täällä joku, jota todella kannattaa tulla tapaamaan. Olkaa kilttejä. Tulkaa tapaamaan sitä. Ja viekää se kotiin. Olkaa kilttejä, päivityksessä anellaan.

Quiltyn ilme kertoo, ettei se hyväksynyt rangaistustaan. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissan käytös on huvittanut monia. Eläinsuojan päivitykseen on reagoitu yli 18 000 kertaa ja kommentteja on ropissut yli 10 000.

Vielä toistaiseksi Quilty ei ole löytänyt loppuelämän kotiaan. Varmaa kuitenkin on, että kissa itse haluaisi elää taloudessa, jossa noudatetaan avoimien ovien politiikkaa.

Lue uusimmat  lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat