Rainbow-vodka myyntiin Virossa – tuleeko myös Suomeen?

S-ryhmän valikoimajohtaja Ilkka Alarotu twiittasi perjantaina kuvan Viron markkinoille lanseeratusta Rainbow-vodkasta. Asiasta kirjoitti ensimmäisenä Talouselämä.

S-ryhmän kauppojen Rainbow -"halpamerkin" tuoteryhmään on lanseerattu oma vodka. S-ryhmän valikoimajohtaja Ilkka Alarotu twiittasi aiheesta perjantaina:

Rainbow-vodkaa on tällä hetkellä myynnissä Viron Prisma-päivittäistavarakaupoissa. Rainbow-merkin alla myydään Suomessa useita alkoholijuomia, kuten olutta ja siideriä, mutta halpamerkin väkeviä juomia ei vielä Alkosta löydy. Ollaanko Rainbow-vodkaa sitten jossain vaiheessa lanseeraamassa myös Suomen markkinoille?

- Juomaa ei ole tulossa Suomeen, koska laki estää vodkan myymisen vähittäistavarakaupoissa. Myöskään Alkon valikoimiin tätä tuotetta ei ole suunniteltu, Ilkka Alarotu kommentoi Makuja.fi-sivustolle.

Suomalaiset hakevat juomia Virosta huimaan tahtiin

THL;n raportin mukaan suomalaisten matkustajien ulkomailta tuomien alkoholijuomien määrä kasvoi noin 15 prosenttia vuonna 2013 edelliseen vuoteen verrattuna. Matkustajat toivat ulkomailta yhteensä 75 miljoonaa litraa alkoholijuomia, mikä 100 prosenttiseksi alkoholiksi muunnettuna on 8,9 miljoonaa litraa. Vuonna 2012 vastaava määrä oli 7,7 miljoonaa litraa.

Matkustajatuonti kasvoi selvästi kaikissa juomaryhmissä. Vuonna 2013 panimotuotteiden matkustajatuonti lisääntyi noin 17 prosenttia, mietojen viinien noin 10 prosenttia ja väkevien alkoholijuomien noin 16 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat