Mainos

Raakel Lignell tähdittää uutta Hyvää elämää -ohjelmaa: "Olen motivoitunut ja innostunut!"

9:00

Hurmaava Raakel Lignell palaa televisioon perjantaina 24.2. uuden Hyvää elämää -ohjelman juontajan roolissa. Lignell kertoo odottavansa uutta ohjelmaa innolla.

– Olen motivoitunut ja innostunut! aurinkoinen Raakel kertoo.

Aamujen ei tarvitse olla kiireisiä

Hyvää elämää -ohjelmassa kiire ei ole läsnä, ja jokaisessa jaksossa perehdytään rauhassa käsiteltävään aiheeseen. Tämä on Raakelille suurperheen äitinä hyvin mieluisa piirre uudessa työtehtävässä.

– Eroamme muusta aamun tarjonnasta kiireettömyydellä. Tämä on ihan luksusta nykyisessä pikakulttuurissa, Raakel toteaa.

Torstaisin ohjelmassa tartutaan terveyttä koskeviin aiheisiin ja katsojakysymyksiin. Lisäksi torstaisin jaksoissa puretaan tuttuja terveysmyyttejä ja etsitään totuutta terveysväittämien joukosta.

– Olen erityisen tyytyväinen siihen, että nyt voi keskittyä yhteen ja samaan teemaan ja vieraaseen koko lähetyksen ajan, Raakel kertoo.

Perjantaisin elämää katsellaan positiivisesta vinkkelistä Raakelin johdolla – mutta mukana on myös toinen vakiokasvo: Apu-lehden päätoimittaja Marja Aarnipuro.

– Perjantaisissa jaksoissa keskustelemme Marjan ja kulloisenkin vieraan kanssa elämän eri teemoista – ja ennen kaikkea hyvän elämän lähteistä, Raakel toteaa.

Hyvää elämää -ohjelma nähdään MTV3-kanavalla torstaisin ja perjantaisin heti Huomenta Suomen jälkeen. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa perjantaina 24.2. vieraana nähdään Mikko Kuustonen.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.