Pyhimyksen on tarkoitus juhlia 40-vuotissyntymäpäiväänsä Hartwall Arena -keikalla – kommentoi konsertin kohtaloa

Ilona Chevakova kommentoi Ukrainan tilannetta:"Olen ollut ihan shokissa" 2:18
Näyttelijä Ilona Chevakova kommentoi Ukrainan tilannetta: "Olen ollut ihan shokissa"

Pyhimys kertoo seuraavansa tilannetta samalla, kun useat tahot ovat päättäneet irtautua venäläisomisteisen Hartwall Arenan toiminnasta.

Ukrainan sodan tilanne tiivistetysti:

  • Ukraina ja Venäjä aikovat neuvotella Valko-Venäjän ja Ukrainan rajalla
  • EU sulkee ilmatilansa kaikilta venäläisiltä lentokoneilta
  • Venäjä aloitti laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainaan torstaina
  • Satelliittikuvien mukaan Kiovaa on maanantaiaamuna lähestymässä noin viiden kilometrin mittainen venäläinen sotilaskolonna.

Räppäri Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, vietti vuoden 2021 syksyllä 40-vuotissyntymäpäiviään. Merkkipäivää on tarkoitus juhlistaa myös suurella keikalla, jonka järjestyspaikkana on tällä hetkellä Hartwall Arena Helsingissä. 

Venäläisomisteinen areena on tällä hetkellä todellinen kuuma peruna, sillä monet toimijat ovat päättäneet irtautua sen toiminnasta Ukrainan sodan tähden. Edellisviikolla esimerkiksi Jääkiekkoliitto tiedotti, että Leijonat-legendojen jäädytetyt pelipaidat sekä Suomen mestaruusviirit poistetaan Hartwall Arenan katosta. Myös juomayhtiö Oy Hartwall Ab tutkii mahdollisuutta, jossa se irtaantuu Hartwall Arenan toiminnasta.

Pyhimys kertoi itse maanantaina 28. helmikuuta Uutisaamussa aikovansa itse vielä tarkkailla tilannetta. 

– Ihan selvää on se, että näissä puitteissa se ei tule tapahtumaan samalla tavalla mitä suunniteltiin vielä muutama viikko sitten, mutta toisaalta siihen on vielä sen verran pitkä aika, että vähän ehkä haluan tietää, mitä ylipäätään tälle kyseiselle hallille tapahtuu.

– Tuskin se siihen tyhjäksi jää seisomaan, kuitenkin rakennuksena ihan käyttökelpoinen. Mutta en sen enempää osaa ottaa vielä kantaa, tässä on huikeasti tärkeämpiäkin asioita tämän kriisin suhteen, kuin mun keikka. 

Pyhimys nähdään keväällä 2022 mtv-palvelun ohjelmassa Myyrä: Johtolangat.


Lue myös:

    Uusimmat