Prinssi Harry ja herttuatar Meghan pääsivät Time-lehden arvostetulle listalle – kansikuva nostatti valtaisan kritiikkiryöpyn

1:14
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin suosio sukelsi äkisti – tässä syy

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan valittiin Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman henkilön listalle, ja pari komeilee myös lehden kannessa. Kuva nostatti Instagramissa nopeasti valtaisan kommenttivyöryn.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan on nostettu Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman henkilön listalle vuonna 2021. 

– Maailmassa, jossa kaikilla on mielipide ihmisistä, joita he eivät oikeasti tunne, herttualla ja herttuattarella on myötätuntoa heitä kohtaan, joita he eivät tunne. He eivät ainoastaan arvaile. He menevät suoraan kohti kamppailua, Time perustelee valintaa.

Sussexin herttuaparista nähtiin vihdoin myös tuore kuva, kun lehti julkaisi Instagram-tilillään kuvan syys-lokakuun taitteessa ilmestyvän numeronsa kannesta, jossa Harry ja Meghan poseeraavat.

Kuvasta uutisoiva Svensk Damtidning kertoo, että se on otettu pariskunnan Monteciton-kodin edustalla Kaliforniassa. Etualalla on herttuatar Meghan, jonka olkapäälle prinssi Harry on laskenut lempeästi kätensä. Time-lehden Instagram-tilillä kuva aiheutti nopeasti valtaisan kommenttiryöpyn.

– Miksi Harry on hänen takanaan? Eikö heidän pitäisi olla rinnakkain?

– Miksi Harry piileskelee Meghanin takana? 

– Tämä kansikuva todella kuvastaa heidän suhteensa dynamiikkaa.

Moni häkeltyi myös siitä, kuinka silotellulta ja käsitellyltä kuva näyttää. Moni myös kyseenalaisti sen, miksi Time-lehden toimitus oli päättänyt valita herttuaparin listalleen.

– Kuinka kaksi sikarikasta kuninkaallista vaikuttavat ihmisiin?

– Olen pettynyt, että nämä kaksi ihmistä ovat kannessa. On ihmisiä, jotka tekevät paljon enemmän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja