Prinssi Harry 37 vuotta – brittihovi julkaisi poikkeukselliset onnittelut kohuja aiheuttaneelle prinssille

2:44
Prinssi Harry vertasi alkukesästä elämää kuningashovissa eläintarhaan ja Truman show'hun.

Prinssi Harry täytti 37 vuotta.

Prinssi Harry juhlii 37-vuotissyntymäpäiväänsä tänään keskiviikkona 15. syyskuuta. Juhlapäivän kunniaksi brittihovi julkaisi kuvakollaasin Twitter-tilillään. Julkaisun yhdessä kuvassa vilahtaa myös Harryn puoliso herttuatar Meghan

– Toivotamme tänään hyvää syntymäpäivää Sussexin herttualle, julkaisussa kirjoitetaan lyhyen ytimekkäästi.

Brittihovin onnitteluja pidetään poikkeuksellisena, sillä tavallisesti onnittelut julkaistaan myös kuninkaallisen perheen virallisella Instagram-tilillä. Toistaiseksi onnittelut ovat nähtävillä vain sovelluksen Stories -osiossa.

Kohuja toisensa perään brittihovissa aiheuttava prinssi työstää paraikaa muistelmateosta, jonka on tarkoitus ilmestyä vuoden 2022 lopulla. Kirjan tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. 

Brittilehti The Sun paljasti syyskuusa, että Harry ja Meghan ovat kaikkien kohujen jälkeen esittäneet kuningatar Elisabetille pyynnön, jota kaikki hovissa eivät lehden tietojen mukaan ole katsoneet hyvällä.

Herttuaparin on jo aiemmin huhuttu toivovan, että heidän kesäkuussa syntynyt tyttärensäLilibet voitaisiin kastaa Windsorin linnassa, kuten myös parin esikoispoika Archie.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja