Potilas valitti olevansa lähes kuuro – lääkäri ällistyi kurkatessaan korvaan

Brittilääkäri yllättyi potilaansa korvista, jotka olivat totaalisen tukossa karvakertymien vuoksi. 

Korvalääkäriin hakeutunut potilas oletti kuuroutuvansa, mutta totuus olikin vallan toisenlainen. Brittilääkäri Neel Raithatha nappasi videon potilaansa korvista, jotka todella olivat tukossa – karvojen vuoksi.

Potilas valitteli kuulon menetystä

Potilas hakeutui joulukuussa 2021 lääkäriin. Hän valitteli, että on lähes kuuro.

Tutkimuksissa kuitenkin kävi ilmi, että ongelman aiheuttivat karvat. Niitä oli vuosien saatossa kasautunut potilaan korviin niin paljon, että kuuleminen hankaloitui.  Katso tapauksen hoito yllä olevalta videolta – jos uskallat!

Raithatha kertoo näkevänsä potilaillaan monenlaisia ongelmia, mutta jopa hän yllättyi potilaan korvakarvan määrästä: korvakäytävät olivat melkein kokonaan tukossa sotkeutuneista karvoista, minkä lisäksi oikeassa korvassa oli tulehdus.

Video ihmetytti: "Kuin kiskoisit sieltä heinäpaaleja"

Raithatha poisti karvat. Hänelle tapaus ei ollut outo: häntä on kutsuttu medioissa jopa "korvavahakuiskaajaksi", ja hän julkaiseekin korvatoimenpiteistä videoita esimerkiksi Facebookissa. Karvavideokin sai innostuneen vastaanoton.

– Voi luoja! Uskomatonta! Kuin kiskoisit sieltä heinäpaaleja, Facebookissa ihmetellään.

– Tuosta saisi peruukin, toinen kommentoija päivittelee.

– Olen varma, että hänen korvansa kutisivat, kolmas uskoo.

Korvista toki voi löytyä vielä jotakin pahempaakin: tämän naisen korvassa asui kuukauden ajan ötökkä, ja toisen ihmispolon korvaan meni nukkuessa torakka. Miesparan korvaan sen sijaan pesiytyi hämähäkki.

Lähde: Neel Raithatha/Caters News, Facebook/The Hear Clinic

Lue myös:

    Uusimmat