Potilas väittää sairaalan työntekijän imeneen hänen varpaitaan – mies kiistää: "Se saa minut kuulostamaan hullulta ja pelottavalta"

Vaikuttava näky: Yhdeksän hoitajaa raskaana samaan aikaan 2:00
Videolla kerrotaan sairaanhoitajista, jotka oli samaan aikaan raskaana.

Iäkäs potilas väittää työntekijän imeneen hänen varpaitaan. Työntekijän mukaan kyseessä oli vain väärinkäsitys. Aiheesta uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

Floridalaisen sairaalan 23-vuotias työntekijä Frantz Beldorin pidätettiin tiistaina, koska hän oli imenyt iäkkään potilaan varpaita.

Asiaa koskevan raportin mukaan iältään 65-vuotias tai vanhempi potilas kertoo tunteneensa, miten joku kosketti hänen oikeaa jalkaansa noin yhdentoista aikaan maanantai-iltana. Hän oletti, että hoitaja oli tarkistamassa, oliko jalka turvoksissa. Sitten hän tunsi kosketuksen uudelleen toisen ja kolmannenkin kerran. Hän huomasi, että työntekijä oli polvillaan ja imi hänen varpaitaan.

Potilas kiskaisi jalkansa irti. Sen jälkeen mies palasi istumaan tuolilleen. Hänen tehtävänään oli ollut vahtia potilaan huonetoverin vointia.

Potilaat olivat kertoneet tapahtuneesta hoitajalle. Tämä soitti vartijat ja paikalle saapui myös poliisi. Beldorin pidätettiin.

Työntekijä selitti asian väärinkäsityksellä

NBC 2 -sivusto jututti miestä sen jälkeen, kun tämä oli päässyt pois vankilasta takuita vastaan. Miehen mukaan kaikki johtui väärinymmärryksestä.

– Pudotin puhelimeni sängyn alle. Kun yritin nostaa sen, hän potkaisi. Hän on peloissaan ja oli pimeää ja tumma mies oli hänen sänkynsä luona. Ymmärrän kyllä.

Mies toteaa, että hän menetti työnsä ja maineensa tämän takia. Hän ollut sairaalassa töissä neljän vuoden ajan ja on huolissaan siitä, miten töiden saanti tämän jälkeen onnistuu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se saa minut kuulostamaan hullulta ja pelottavalta, mitä en ole! En minä ole sellainen tyyppi!

Miestä odottaa pahoinpitelysyyte. Maaliskuun lopulla järjestettävään oikeuskäsittelyyn asti Beldorinin pitää pitää nilkassaan seurantapantaa. Tapauksen tutkinta on kesken.

Lue myös:

    Uusimmat