Sama sairaanhoitaja auttoi sekä isää että poikaa heti syntymän jälkeen – välissä 33 vuotta!

Yhdysvaltalaishoitaja hoiti sekä isää että poikaa vauvojen teho-osastolla. Hoitokertojen välissä ehti vierähtää 33 vuotta!

Yhdysvaltain New Jerseyssä työskentelevä Lissa McGowan sai yllättäen tietää pelastaneensa vuosien varrella saman perheen kaksi henkilöä. Lissa on töissä vauvojen teho-osastolla, missä hän hoiti sekä isää että poikaa 33 vuoden välein, kertoo Insider.

Tunnistivat naisen valokuvasta

Tammikuussa 2020 pikkuinen Zayne syntyi kymmenen viikkoa etuajassa. Lapsi päätyi Lissan hoidettavaksi.

Lapsen vanhemmat, Renata Freydin ja David Caldwell, olivat poikansa syntymän jälkeen katselleet vanhoja kuvia selvittääkseen, keneltä poika oikeastaan näyttää enemmän. Silloin he löysivät todellisen yllätyksen.

Renata tunnisti kuvista Lissan, joka hymyilee sairaalassa ja pitelee sylissään Davidia; hänkin syntyi aikanaan viikkoja etuajassa.

– Vannoin, että tämä on hoitaja, joka on hoitanut poikavauvaamme jo kolmen päivän ajan! David ei uskonut, Renata kuvaa.

– Toimme kuvan sairaalaan ja kolme muuta hoitajaa vahvisti asian.

Perhe jakoi kuvat myös Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Oli auttanut myös Davidin äitä vaikeilla hetkillä

Kun Lissa palasi vapailtaan töihin, pari esitteli kuvan hänelle. Lissa poseerasi myös Zaynen kanssa samalla tavalla kuin Davidin kanssa vuosikymmeniä sitten.

Kymmenien vuosien takainen tapaaminen jäi pitkäksi aikaa Davidin jo edesmenneen äidin mieleen, sillä Lissa antoi tälle tukea vaikeana aikana ja vakuutti, että David-vauva selviäisi.

– Äitini sanoi "tuo nainen oli niin ihastuttava ja mukava. Hän oli paikalla ja auttoi minua niin paljon", David kuvailee.

Äiti oli ollut Lissaan niin ihastunut, että halusi tästä kuvan. Nyt perhe pääsi kokemaan taianomaisen jälleennäkemisen tuon kuvan ansiosta.

"Elämä kulkee hassua ympyrää"

Lissa oli yllätyksestä ihastunut: olisi ollut aivan mahdollista, että Zaynen hoitajaksi määrätään joku muu, eikä Lissa olisi edes tavannut lasta. Hän uskookin, että kyseessä on kohtalo.

– Elämä kulkee hassua ympyrää, hän kommentoi.

Zayne voi hyvin ja pääsee kotiin maaliskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat