Joku on lähettänyt syöpäosastolle kukkia joka maanantai 12 vuoden ajan: "Olen kehitellyt mielessäni niin monia tarinoita tästä henkilöstä"

Syöpäosastolla työskentelevä nainen jakoi kuvia kukkalähetyksistä Facebookissa. Aiheesta uutisoi muun muassa brittilehti Metro.

Tuntematon henkilö on lähettänyt Pohjois-Carolinan Ashevillessa sijaitsevan Missionin sairaalan syöpäosastolle kukkia joka maanantai viimeisen 12 vuoden ajan. Osastolla työskentelevä Alivia Cozzarelli julkaisi kuvia kukista Facebookissa 11. helmikuuta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Lähettäjän henkilöllisyys hämärän peitossa

Alivia kertoo, että he eivät tiedä, kuka kukat on lähettänyt. Sen verran he ovat saaneet selville, että ne on aina ostettu samasta kukkakaupasta.

– Pomomme ei tiedä varmasti, mutta hän uskoo, että ne on lähettänyt mies, jonka vaimo menehtyi meidän yksikössämme. Olen kehitellyt mielessäni niin monia tarinoita tästä henkilöstä.

– Ehkä hän esimerkiksi osti kukkia vaimolleen joka viikko eikä tiennyt, minne lähettää kukat sen jälkeen, kun tämä oli nukkunut pois.

Hoitajat vievät maanantaisin saapuneet kukat aina sellaiselle potilaalle, jolla on menossa vaikea jakso. Sellaiselle, joka voisi kaivata kaikista eniten piristystä.

– En usko, että tulemme koskaan saamaan selville koko tarinaa, mutta sen tiedän, että olen vilpittömästi kiitollinen tällaisille anonyymeille, kilteille henkilöille.

Lue myös:

    Uusimmat