Käsittämätön rikos: Tuntematon murtautui kotiin ja alkoi imeä uhrin varpaita

Poliisi pysäytti miehen – antoikin sakon sijaan kyydin työhaastatteluun 0:56
Videolla kerrotaan poliisista, joka tarjosi kortitta ajaneelle kyydin työhaastatteluun.

Floridalaismies oli herännyt siihen, että tunkeilija oli imenyt hänen varpaitaan. Aiheesta uutisoi muun muassa Bradenton Herald -sivusto.

Murtovaras murtautui miehen kotiin Floridan Bradentonissa jouluaattona. Manateen piirikunnan seriffintoimistosta kerrottiin, että asukas ja murtautuja olivat alkaneet tapella.

Uhri oli ollut nukkumassa

Paikalle saapuneet viranomaiset saivat kuulla, että uhri oli ollut nukkumassa makuuhuoneessaan ja herännyt siihen, että epäilty olisi imenyt hänen varpaitaan. Erikoinen yksityiskohta käy ilmi tapauksesta kirjoitetusta raportista.

Raportin mukaan uhri olisi kysynyt epäillyltä, mitä hän teki. Epäilty oli ilmeisesti vastannut olevansa miehen kodissa imeäkseen varpaita.

Syntyi tappelu

Asukas ja murtautuja olivat alkaneet tapella. Uhri oli lyönyt epäiltyä kasvoihin ja saanut hänet ulos makuuhuoneesta ja pihalle asunnosta. Silloin epäilty oli sanonut, että hänellä oli ase ja yrittänyt tarttua uhria genitaaleista. Viranomaisraportin mukaan uhri ei kuitenkaan ollut nähnyt asetta.

Uhri oli lyönyt epäiltyä kasvoihin puoli minuuttia. Sitten hän oli rynnännyt sisälle soittamaan hätänumeroon. Silloin epäilty rikkoi ikkunan ja pakeni. Ennen pakenemistaan hän oli vielä ehtinyt potkia uhrin auton tuulilasia niin, että se meni rikki.

Poliisit yrittivät jäljittää miehen poliisikoirien avulla, mutta eivät löytäneet häntä. Uhrin varpaista otettiin DNA-näytteet. Viranomaisten mukaan tapausta tutkitaan edelleen.

Lue myös:

    Uusimmat