Postinkantaja jätti koronakaranteenissa olevan Lisetten ovelle yllätyspaketin: "En ajatellut, että tästä tulisi näin iso juttu..."

Upea ele! Hääpari lahjoitti juhliensa ruoat turvakotiin 1:27
Videolla kerrotaan erään hääparin upeasta eleestä!

Lisette kertoo postinjakajan ystävällisestä eleestä Good Morning America -sivuston haastattelussa.

Lisette LeJeune oli ollut kaksi viikkoa eristyksissä kotonaan Houstonissa 13- ja 14-vuotiaiden poikiensa kanssa, koska heillä kaikilla oli todettu koronavirustartunta. Koska Lisette ei voinut poistua kotoaan, perheenjäsenet toivat hänen ovelleen hänen tarvitsemiaan asioita, kuten ruokaa ja lääkkeitä.

– Ensimmäisen viikon olin todella kipeä, joten oli raskasta yrittää huolehtia pojista, hän kertoo Good Morning America -sivustolle.

Lisette on ammatiltaan meikkaaja. Eristyksen aikana hän ei ole voinut käydä töissä.

Etuovelta löytyi yllätyspaketti

Viime viikon tiistaina Lisette yllättyi nähdessään, että etuovelle oli jätetty paketti. Laatikossa oli muun muassa tölkitettyä kanakeittoa, appelsiinimehua sekä keksejä. Lisette pohti, että sen oli varmaan jättänyt joku sukulainen, mutta yleensä nämä tekstasivat tai soittivat ensin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paketin mukana oli kirje. Sen oli kirjoittanut postinjakaja, jolle Lisette oli avannut oven maski kasvoillaan aiemmin karanteeninsa aikana ja kertonut, että heidän perheessään oli koronaa. Lisette neuvoi häntä laittamaan kirjeen postilaatikon sijaan ämpäriin, jonka hän oli jättänyt etuovelle postia varten. Lisette ei halunnut riskeerata sitä, että posteljooni koskisi samaan postilaatikkoon kuin hän ja altistuisi siten koronatartunnalle.

– OK, kiitos, oli nainen tuolloin kuitannut. 

Lisette pohtii, että postinjakaja oli ilmeisesti nähnyt ämpärin pihalla vielä pari viikkoa myöhemmin. 

Nyt tässä kirjeessä postinjakaja nimeltä Mary toivotti Lisetten perheelle pikaista paranemista.

– Toivottavasti voitte jo paremmin, viestissä luki.

Ystävällinen ele tuntui liikuttavalta

Lisette hämmentyi kovasti ystävällisestä eleestä. Hänhän oli nähnyt Maryn vain muutaman kerran ohimennen ja puhunut tämän kanssa vain kerran aiemmin. Hän tarkasti oven valvontakameran ja näki, että postinjakaja oli tosiaan tuonut paketin.

– Minusta on liikuttavaa ajatella, että hän on ehkä valmistellut paketin ennen työvuoroaan ja ajatellut meitä tehdessään arkirutiinejaan.

Paketti tuli tarpeeseen. Lisette kertoo, että heidän on ollut vaikea saada mitään kotiin kuljetettuna ja vaikka sukulaiset ovatin auttaneet heitä, ei Lisette ole voinut rynnätä kauppaan hankkimaan ruokaa ja muita tarvikkeita viime hetkellä, jos on huomannut jonkin puuttuvan.

Lisette julkaisi tapahtuneesta päivityksen Facebookiin kuvien kera.

– Tänä aamuna tapahtui jotain ihanaa, joka piristi päivääni! hän kirjoitti kuvan ja videon oheen.

Postinjakaja häkeltyi huomiosta

Good Morning America yritti tavoittaa Marya kommentoimaan, mutta nainen kieltäytyi haastattelusta. Hän kommentoi tapahtunutta ABC News -sivustolle USPS-postiyhtiön lähettämässä tiedotteessa.

– Halusin vain tehdä jotain ystävällistä, hän kommentoi.

– Asiakas oli ollut huolissaan minun hyvinvoinnistani. Muutamaa päivää myöhemmin jätin hänelle lahjan siitä hyvästä. En ajatellut, että tästä tulisi näin iso juttu, mutta olisin tehnyt samoin kenelle vain.

Aikovat käydä kiittämässä myös henkilökohtaisesti

Lisette kertoo jättäneensä ovelleen kiitoskirjeen Marya varten. Koko LeJeunen perhe aikoo käydä kiittämässä Marya myöhemmin henkilökohtaisesti, kunhan karanteeni on ohi ja toki turvalliset etäisyydet huomioiden. 

Lisette kertoo, että hiljattain hänen koronavirustestinsä tuli takaisin negatiivisena. Nyt odotellaan poikien tuloksia.

– Ystävällisintä tässä on se, että emme tunteneet häntä ja silti hän teki noin.

Lue myös:

    Uusimmat