Mainos

Poliisi adoptoi kodittoman narkomaaniäidin vauvan: ”Ymmärsin, että minulla olisi mahdollisuus auttaa”

Kohdatessaan raskaana olevan huumeriippuvaisen naisen 35-vuotias poliisi tiesi välittömästi, että nyt olisi hänen hetkensä auttaa. 

Pelastavaksi enkeliksikin kutsuttu poliisi Ryan Holets oli tutkimassa lähikaupassa tehtyä ryöstöä, kun täysin yllättäen hän löysi rakennuksen luota huumeriippuvaisen naisen. Poliisi järkyttyi toden teolla huomatessaan, että nainen oli seitsemännellä tai kahdeksannella kuulla raskaana.

– En näe tällaista näkyä päivittäin. Se vain sai minut todella surulliseksi, Holets kertoi CNN:n haastattelussa.

Tuon kodittoman naisen kohtaaminen oli jotain, joka muutti miehen elämän suunnan. Neljän lapsen isä päätti, ettei hän voisi vain katsoa sivusta, kuinka raskaana oleva nainen aneli jotakuta adoptoimaan hänen lapsensa. Holets päätti, että sen jonkun pitäisi olla hän.

– Olin kyllästynyt seuraamaan sivusta tilanteita, joissa halusin auttaa, mutta en voinut tehdä sitä. Tuona hetkenä ymmärsin, että nyt minulla olisi mahdollisuus auttaa, Holets kertoo.

Adoptiohetki oli täynnä suuria tunteita

Välittömästi päätöksen tehtyään poliisi ajoi kotiin ja kertoi koko tarinan vaimolleen. Pariskunta oli keskustellut adoptoinnista aiemminkin, mutta he olivat päättäneet odottaa, kunnes heidän 10 kuukauden ikäinen kuopuksensa olisi hieman vanhempi. Tämä tilanne sai kuitenkin pariskunnan luopumaan päätöksestään ja toimimaan välittömästi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolme viikkoa myöhemmin Holetsin kohtaama nainen synnytti tyttövauvan, jonka valitettavasti todettiin kärsivän NAS-oireyhtymästä huumeille sikiöaikana altistumisen seurauksena. Holetsin mukaan he aikovat kertoa lapselle hänen adoptioonsa liittyvästä tilanteesta sitten, kun aika on oikea.

Holets ja hänen vaimonsa Rebecca kuvailevat lapsen syntymää ja tämän äidin kohtaamista tunteelliseksi hetkeksi, joka oli ennen kaikkea täynnä kiitollisuutta. 

– Hän kääntyi puoleeni ja pyysi pitämään hänestä huolta. Ja minä lupasin ja pyysin häntä pitämään huolta itsestään. Se oli todella tunteellista, Rebecca kertoo.

Lähde: FoxNews

***

0:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.