Poika löysi edesmenneen isänsä riipaisevan rakkaudentunnustuksen – tätä vaimokaan ei ollut aiemmin nähnyt

Tosirakkaus jättää aina jälkensä, tavalla tai toisella – joskus myös viestin muodossa. Lue tositarina siitä, kuinka poika löysi edesmenneen isänsä jättämän rakkausviestin odottamattomasta paikasta.

Kenellekään ei ollut epäselvää, kuinka syvästi perheen isä rakasti vaimoaan – mutta jälkikäteen löydetty viesti sinetöi tämän rakkauden aivan uudelle tasolle.

Kun perheen poika huomasi äitinsä työpenkin heiluvan, hän päätti tehdä sen, minkä hänen puuseppänä työskennellyt isäpuolensa oli opettanut – korjaamaan sen. Kun hän käänsi penkin ympäri kiristääkseen penkin jalkoja, poika löysikin yllättäen edesmenneen isäpuolensa kirjoittaman rakkausviestin vaimolleen.

– Isäni kuoli 26. helmikuuta 51-vuotiaana valtimonpullistumaan. Hän teki tämän työpenkin äidilleni, kun äitini innostui metallin kaiverruksesta, viestin löytänyt poika kertoo.

Punaisella tussilla kirjoitetussa viestissä lukee näin:

”Rakastan sinua Becca.
Oli nyt mikä tahansa päivä, toivon, että se on hyvä sellainen. Jumala toden teolla vastasi rukouksiini sinä päivänä, kun hän antoi sinut minulle. Tiedän, että nämä päivät ovat parhaimpia, mitä tulen koskaan kokemaan, ja olen onnellinen siitä, että sinä olet osa niitä.  Kunhan vain tiedät, että rakastan sinua erittäin paljon. Jos jotain haluan tältä elämältä, se on olla yhtä hyvä, kuin mitä sinä olet minulle. Ja jos pystyn tekemään sen, olen maailman onnellisin mies
 rakastan sinua, kaunis vaimoni. :)  Mason”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poika kertoo, että vaikka Mason oli hänen isäpuolensa, hän oli paras isä mitä kuvitella saattaa. 

Lähde: faithit.com

Lue myös:

    Uusimmat