Petetty vaimo kirjoitti kirjeen miehensä salarakkaalle: "Varastitte minulta viimeiset 15 vuotta"

Amerikkalaisnainen sai selville, että hänen miehensä oli pettänyt häntä pitkään. Petetty vaimo ei jäänyt toimettomaksi, vaan kirjoitti kirjeen miehensä toiselle naiselle.

Koska vaimo ei tiennyt, kuka toinen nainen on, hän julkaisi pitkän ja yksityiskohtaisen kirjeensä julkisella Craigslist-ilmoituspalstalla. Vaimo kuvailee kirjeessä pitkästi sitä, mitä on saanut selville miehensä sivusuhteesta sekä piirtää miehestään muutenkin varsin epämairittelevan kuvan.

– Et ehkä edes tiedä, että emme ole asumuserossa, vaan itse asiassa luulin kaiken olevan kunnossa suhteessamme, kunnes löysin hänen nettideittiprofiilinsa.

– Voi siis olla, että tämä kirje ei edes ole osoitettu yksin sinulle, vaan monille teille.

Vaimo kuvailee miehensä jääneen nalkkiin, kun tämän autosta löytyi käytetty ripsiväri ja heidän yhteisestä kodistaan löytyi vaimolle kuulumattomia vaatteita.

– Minäkin pidän Ralph Laurenin paidoista, mutta olen näköjään sinua pienikokoisempi.

– Mieheni on viime aikoina laihduttanut, ostanut uuden auton ja lopettanut juomisen, mutta arvaa mitä... Se kiva talo, jonka näit, se hieno auto ja työkalut... Minä omistan kaikesta puolet!

– Et siis pääse muuttamaan taloomme, vaan se menee myyntiin.

Huonot kaupat

Vaimo kehottaa toista naista miettimään kahdesti ennen kuin suostuu menemään naimisiin miehen kanssa.

– Neuvoni sinulle: älä mene hänen kanssaan naimisiin! Jos menet, puolet omaisuudestasi kuuluu hänelle. Hän kuluttaa sinut loppuun, hän on itsekäs rakastaja, hän kuluttaa holtittomasti rahaa ja hyvin todennäköisesti hän tarttuu taas pulloon.

– Ehkä sinä ansaitset hänet. Te yhdessä pilasitte elämäni ja varastitte minulta viimeiset 15 vuotta, jotka yritin rakentaa elämää hänen kanssaan.

– Paljon onnea! Pakkaus on vahingoittunut, ja sisältökin aika kulunut!

Lähde: Viral Thread

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja