Perheenäiti äimistyi: Viaton lastenkirja olikin ”lapsiystävällinen Kama Sutra”!

Brittiäiti törmäsi kiusalliseen kirjaan lääkärin vastaanotolla.

Kun englantilaisen Katherine Peckin Adem-poika nappasi lääkärin vastaanotolla luettavakseen Mummy Laid an Egg! (suom. Äiti muni munan) -nimisen kirjan, totesi kahden lapsen äiti kirjan olevan niin rohkea, että hän tohti kutsua sitä "lapsisystävälliseksi Kama Sutraksi".

Äiti kertoo alkaneensa lukemaan kirjaa pojalleen. Kirja alkoikin kiltisti ja viattomasti, kunnes tapahtui "yllättävä käänne".

– En ollut varautunut kaikista äkillisimpään U-käännökseen sivulla 6, jossa meille esiteltiin isän ystävälliseltä näyttävät "siemenpalot", äiti kirjoittaa huippusuosioon nousseessa Facebook-päivityksessään.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirjassa ei juuri säästelty seuraavillakaan sivuilla 8 ja 9, joissa äidin kertoman ja jakamien kuvien perusteella kerrotaan hyvin graafisesti, mikä osa äidistä sopii mihinkin osaan isästä.

– Ja sitten seuraa sivulla 10 jotain , mitä voi vain kuvailla lapsiystävälliseksi Kama Sutra -ohjeistukseks! Ilma-akrobatiaa, fetissi-pelleasuja ja avaruushyppelyä, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pikkuveljen lisäksi myös 8-vuotias isosisko, Ayla, osoitti yhtäkkistä kiinnostusta pienemmille suunnattua kirjaa kohtaan.

– Siitä sitten 4 miljardia kysymystä, joihin en ollut suunnitellut vastaavani tänään, äiti vitsailee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitystä on jaettu jo yli 38 000 kertaa. Sitä on myös kommentoitu 18 000 kommentin voimin. Vuonna 1995 julkaistu kirja onkin aiheuttanut suurta hupia muiden vanhempien keskuudessa.

– Mitä ihmettä? Tuo aiheuttaisi lapsille painajaisia, kommentoi eräs.

– Sepäs eskaloitui nopeasti, kommentoi toinen.

***

Lue myös:

    Uusimmat