Mainos

Perheen yhteiskuvasta joulupukin kanssa tulikin vähän karumpi kuin suunniteltiin – huomaatko, mikä kuvassa on pielessä?

Nyt ei mennyt perhepotretin kuvaus ihan niin kuin Strömsössä. Viaton kuva muuttuikin odottamattomalla tavalla erilaiseksi. Huomaatko, mikä kuvassa on pielessä?

Australialainen kahden lapsen äiti Tammie Hopley kuvautti perheensä 35 dollarin eli noin 30 euron hintaan joulupukin kanssa. Vasta seuraavana päivänä nainen kuitenkin huomasi, etteivät kuvat olleetkaan aivan niin viattomia kuin oli tarkoitus.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa ovat isän sylissä kymmenen kuukautta vanha Ledger, äidin sylissä 2-vuotias Ryder sekä perheen keskellä joulupukki. Pieni yksityiskohta muuttaa kuitenkin koko kuvan: kiemurteleva 2-vuotias on nostanut keskisormensa pystyyn kameralle.

Äiti ei ole vielä kysynyt pojaltaan, oliko keskisormen näyttäminen tarkoitus vai vahinko.

– En usko, että hän tietää, mitä se tarkoittaa, mutta ajoitus oli aivan täydellinen, Tammie kertoo.

– Hän on niin ujo pieni poika, joten se tuli aika odottamatta. Jo kahden sanan sanominen joulupukille vaati häneltä jo kaiken ja kaikkien piti vakuutella hänet tekemään niin.

Kahtena aikaisempana vuotena Ryder on pelännyt joulupukkia kovasti, ja tämä oli äidin mukaan ensimmäinen vuosi, kun poika ei joulupukin nähtyään huutanut ja itkenyt.

"Todella hyvä muisto"

Vaikka kuvia tulikin yhteensä 17, aikovat vanhemmat kiinnittää juuri tämän kuvan kotiinsa paraatipaikalle. Heidän mukaansa se on paljon parempi kuin tavallinen keskiverto perhepotretti.

– Kaikki, jotka ovat nähneet kuvan, ovat pitäneet sitä hulvattomana – se todella on hauska ja sillä on ollut todella hyvä vastaanotto, äiti kertoo.

– Se on todella hyvä pieni muisto – ja todellakin jotain, jolla voi nolata hänet, kun hän on vanhempi!

***

1:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.