Mainos

Pelimies ja unelmien murskaaja – 10 poikaystävätyyppiä, jotka saavat karvat nousemaan pystyyn

Paras ystäväsi on sinulle tärkeintä maailmassa, mutta kaikista asioista ei voi olla samaa mieltä. Ei edes poikaystäväehdokkaiden sopivuudesta. 

Teini-iässä tytöt viettävät paljon aikaa puhuakseen pojista. Lukuisten analysointien jälkeen nuoret naiset ovat selvittäneet itselleen, millaisen poikaystävän he haluavat, ja millaista he eivät todellakaan halua.

Aina käy kuitenkin niin, että paras ystäväsi haksahtaa aivan vääränlaiseen mieheen. Tähän on listattu joukko stereotypisiä poikaystäviä, jotka eivät ole lainkaan sinun mieleesi. Tunnistatko nämä tyypit omasta nuoruudestasi?

1. Tyyppi, joka kiusoittelee hänen epävarmuudellaan

Kaikki ovat teini-iässä epävarmoja. Olet saattanut käyttää vuosia vakuuttaaksesi ystäväsi siitä, että hän kaunis, fiksu ja itsenäinen, kunnes tulee henkilö, joka pilaa vuosiesi työn hetkessä. Tämä tyyppi saa ystäväsi uskomaan, että hän on sittenkin lihava ja tyhmä. Tämä ei ole lainkaan hyväksyttävää!

2. Pelimies

Tämä on tyyppi, joka on mestari keksimään tekosyitä. Hänellä on joka päivä eri tyttö käsipuolessa, vaikka hän kutsuukin heitä kaikkia vain ystävikseen. Sen sijaan, että hän veisi ystäväsi treffeille, hän maksaa vieraiden tyttöjen illallislaskuja. Sitten hän kehtaa vielä kutsua itseään parhaan ystäväsi poikaystäväksi!

3. Kaksinaamainen

Ystäväsi seurassa hän on mukavin ihminen maailmassa, mutta kun ystäväsi poistuu kuuloetäisyydeltä, hänen persoonansa muuttuu täysin. Tämä tyyppi saattaa hetkessä muuttua valheita suoltavaksi siaksi. Vaikka se aiheuttaisi kuinka paljon draamaa hyvänsä, sinun tulisi yrittää paljastaa poikaystävän todellinen luonne ennen kuin on liian myöhäistä.

4. Kaverit ovat kaikki kaikessa -tyyppi

Tämä tyyppi pistää omat kaverinsa etusijalle tyttöystävänsä sijaan. Sinä et ole tavannut ystäväsi poikaystävää vielä lainkaan, sillä hänellä on aina omia menoja. Tämän vuoksi ystäväsi hengailee kanssasi yhtä paljon kuin ennen seurusteluaikaakin. 

5. Epätoivottu paras kaverisi

Tämä tyyppi on edellisen vastakohta. Siitä hetkestä lähtien, kun hänet esitellään sinulle, hän luulee olevansa sinun paras kaverisi. Parhaan ystäväsi poikaystävästä on ihan hyväksyttävää vuodattaa sinulle kaikki tunteensa, ja yhtäkkiä huomaat viettäväsi hänen kanssaan enemmän aikaa kuin kaverisi.

6. Vie kaiken tilan -tyyppi

Hänelle oma aika tai vapaus eivät merkitse mitään. Hän järjestää ystävällesi yllätyksiä ilmestymällä paikalle kesken tyttöjen illan. Jopa hengittäminen on vaikeaa tämän henkilön läsnä ollessa, sillä hän vie kaiken tilan.

7. Julkinen lääppijä

Tämä tyyppi vie hempeilyn aivan uudelle tasolle, eikä pysty pitämään käsiään erostaan ystävästäsi. Tämä voi olla söpöä hetken, mutta siinä vaiheessa, kun hän näyttää syövän ystäväsi naamaa, olet valmis pakenemaan paikalta.

8. Ei halua sinun olevan kolmaspyörä -tyyppi

Hän on se, joka näyttää sinulle hauskoja videoita tai kuvia kyllästymiseen saakka, sillä hän ei halua sinun tuntevan itseäsi kolmanneksi pyöräksi. Hän yrittää olla jokaisen sinkun paras ystävä, sillä ei tiedä, miten heidän seurassaan pitäisi käyttäytyä.

9. Tyyppi, joka uskoo sinun olevan haitaksi heidän suhteelleen

Maailmasta löytyy aina mustasukkaisia tyyppejä, jotka uskovat, että sinun seurasi on haitallista heidän parisuhteelleen. Tästä syystä ystäväsi poikaystävä saattaa yrittää erottaa sinut ja ystäväsi toisistaan. Jos näin käy, toimi välittömästi!

10. Unelmien murskaaja

Hän on tyyppi, jolla ei ole omia tavoitteita, tai hän ei halua muiden menestyvän häntä paremmin. Näistä syistä johtuen hän yrittää vakuuttaa ystävällesi, että hänen ei ehkä sittenkaan kannattaisi unelmoida lääkärinurasta. Jos tällainen tyyppi ilmestyy ystäväsi elämään, yritä päästä hänestä mahdollisimman nopeasti eroon.

Video: Katso videolta mitä mieltä lapset ovat ystävyydestä.

2:20

Lähde: Storypick  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.