Pariskunta lukitsi lapsensa vahingossa autoon – saivat odottamatonta apua yllättävältä taholta

0:21
EI HERKILLE: Pikkupoika juoksi auton eteen – huijasi kuolemaa kahdesti

Pariskunta sai apua yllättävältä taholta, kun heidän autonsa ovet menivät lukkoon. Auton sisään jäi avainten lisäksi myös heidän 1-vuotias lapsensa.

Floridalaispariskunta säikähti toden teolla tajuttuaan, että heidän vuoden ikäinen tyttärensä jäi autoon lukkojen taakse. 

Isä oli kiinnittänyt tytön turvaistuimeen, nakannut avaimet etupenkille ja sulkenut auton takaoven hypätäkseen rattiin, mutta sen sijaan hän järkyttyi huomatessaan, etteivät ovet enää auenneetkaan.

Pariskunnalla oli kuitenkin onnea matkassa, sillä aivan vieressä ryhmä vankeja oli tekemässä tietöitä. Kyseessä oli niin sanottuja matalan riskin vankeja, jotka työskentelivät vankilan ulkopuolella vartijoiden valvonnassa. 

Kun miehet tajusivat, mikä pariskunnalla oli hätänä, päättivät he ojentaa auttavat kätensä lapsen vapauttamiseksi pinteestä. Porukalla oli nimittäin kohtalaisen paljon tietotaitoa ajoneuvoihin murtautumisesta, eikä mennytkään pitkään, kun auton ovet olivat auki ja tilanne ohi.

Lapsensa pelastamisesta kiitollinen äiti lupasi tehdä talletuksen apuna olleiden miesten vankilatilille tehdäkseen heidän jäljellä olevasta tuomiostaan edes hivenen siedettävämpää.

Lähde: ABC 11, The Drive

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja